Vadi Çaykara İhaleye Çıkıyor

Vadi Çaykara İhaleye Çıkıyor

Çaykara Belediyesi tarafından yapılacak olan Vadi Çaykara Reaksiyon Alanı Projesi İhaleye Çıkıyor

Çaykara İlçemizde Çaykara Belediyesi tarafından yapılacak olan  Vadi Çaykara Reaksiyon Alanı Projesi  Çaykara Belediyesi tarafından hazırlandı ve de Görselleri oluşturuldu.

Önümüzdeki Günlerde İhaleye çıkacak olan Vadi Çaykara Projesinin İhale ve Yapım aşamasının en kısa sürede tamamlkanarak Çaykara İnsanımızın Hizmetine sunulması bekleniyor./resimler/2018-4/19/1121315435126.jpgŞirin Çaykara İlçemize çok yakışacak Örnek bir Proje olacak olan Vadi Çaykara Projesi Çaykara İlçemize hem farklı bir güzellik hem de özel bir Hizmet alanı oluşturacak.

PROJEYİ ÇAYKARA BELEDİYESİ HAZIRLADI

Vadi Çaykara Reaksiyon Alanı Projesi Çaykara Belediyesi tarafından İlçemizin tarihi ve Turistik  değerleri  dikkate alınarak çok büyük bir itina ile hazırlandı.

YAP İŞLET DEVRET İLE İHALEYE ÇIKIYOR

Vadi Çaykara Reaksiyon Alanı Projesi Çaykara Belediyesi tarafından Yap İşlet Devret Sistemi ile en kısa sürede ihaleye çıkacak./resimler/2018-4/19/1121582310664.jpgPROJE NEREDE YAPILIYOR

Vadi Çaykara Projesi Çaykara İlçemizin girişinde Işıklı Mahallesi Derelik Mevkiinde  Velioğlu Petrol´ün karşısında yapılacaktır.

BAŞKAN TOK-ÇAYKARA İLÇEMİZE MODERN BİR PARK KAZANDIRIYORUZ

Hizmet anlamında her şeyin en iyisine layık olan Çaykara İlçemize farklı ve de özel bir Park Kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Belediyesi olarak Çaykara İlçemize Halkımızın rahatça dinlenebileceği,çocuklarımızın gönüllerince oyun oynayabileceği Modern bir parkı Çaykara İlçemize kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2018-4/19/1122259967463.jpgProjenin İhale ve de yapım aşamasını en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok mümkün oplan en kısa sürede projeyi tamamlayarak Çaykara İlçemize farklı bir güzellik katacak olan bu mükemmel tesisi Çaykara insanımızın hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir