Vali Öz, Karaçam´da Öğrencilerin Başarısı Artacak

Vali Öz, Karaçam´da Öğrencilerin Başarısı Artacak

Çaykara Mili Eğitim Müdürü Ahmet Çamuralı ve beraberindeki heyet Trabzon Valisi Abdil Celil Öz´ü makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından Çaykara´nın Karaçam beldesinde öğretmenlere yönelik yaptırılan lojmanlarla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve beraberindeki heyet Trabzon Valisi Abdil Celil Öz´e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  

Trabzon´da kamu yatırımları içinde eğitim yatırımlarının önemli bir yer tuttuğunu ifade edenVali Öz?Karaçam İlkokulu ve ortaokul öğretmenlerimizin barınma sorunu modern tarzda yeni yapılan 6 adet lojman ile çözüldü. Karaçam´ da ki öğrencilerin başarısı için bu güzel yatırımdan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi. 

Görüşmede Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ise  ?Karaçam ?dan Çaykara´ya ulaşım zorluğu nedeniyle öğretmenlerimizin barınma sorununu sayın Valimiz Abdil Celil Öz´ün desteğiyle çözdük. Karaçam İlkokulu ve ortaokulunda görevli öğretmenlerimiz için 6 adet lojman yapıldı? şeklinde konuştu. 

Kaynak: Valilik sitesi



AHMET
20.08.2015 13:17:35
Bu sorunun çözümünün başlangıcı bizler göreve gelmeden önce olmuştur.Katkısı olan herkesten Allah razı olsun .Çok gerekli ve çok yerinde olan yatırım.

İlginizi Çekebilir