Vali Yavuz Çaykara ve Uzungöl´de

Vali Yavuz Çaykara ve Uzungöl´de

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Çaykara Ve Uzungöl´de Çeşitli İncelemelerde Bulundu

Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuz çeşitli incelemelerde bulunmak üzere 01 Nisan 2018 Günü Çaykara  İlçemize geldiler./resimler/2018-4/2/1203422706463.jpg

Hem Çaykara İlçemizde hem de Uzungöl´de çeşitli incelemelerde bulunan Trabzon Valimiz Sayın  Yücel Yavuz´u  Çaykara İlçemizde Kaymakamımız İhsan Ayrancı,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Muhammet Alver ile İlçemizde bulunan Daire Amirleri karşıladılar.

KAPALI SPOR SALONUNU ZİYARET

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Çaykara İlçemizde yapımı devam etmekte olan Çaykara Kapalı Spor Salonunu ziyaret ettiler./resimler/2018-4/2/1206280990845.jpg

Spor Salonunun inşaatının tamamlanması konusunda yetkililer ile görüşen Trabzon Valisi Yücel Yavuz Kapalı Spor Salonunun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başlangıç tarihinden önce bitirilmesi talimatını verdi./resimler/2018-4/2/1204151300750.jpg

Yüklenici firma yetkilileri de Kapalı Spor Salon İnşaatının 2018 Yılı Eylül Ayına Yetişeceğinin sözünü verdiler.

VALİ YAVUZ UZUNGÖL´DE

Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz Çaykara Ziyaretlerinin ardından Karadeniz Turizminin en önemli merkezlerinden bir tanesi olan Uzungöl´de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve de Turizm İşletmecileri ile sohbet etti./resimler/2018-4/2/1205140833169.jpg

Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz´u Uzungöl´de Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Muhammet Alver,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve Uzungöl Jandarma Karakol Komutanı Atsubay Üstçavuş Cafer Kürol karşıladılar.

UZUNGÖL JANDARMA KARAKOLUNA ZİYARET

Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz Uzungöl´de ilk olarak Uzungöl Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.Karakol Komutanı Üsteğmen Kıdemli Çavuş Cafer Kürol´dan Karakol ile ilgili bilgi alan Vali Yavuz ayrıca Karakoldaki askerler ile de sohbet etti.

SEYİR TERASINI ZİYARET

Vali Yavuz Çaykara Belediyesi tarafından yapımı geçtiğimiz yıl tamamlanan ve de 2018 Yaz Sezonunda Uzungöl´ü ziyarete gelecek olan misafirlerin hizmetine sunulacak olan Seyir Terasında incelemelerde bulundu.

Seyir Terasını çok beğene Vali Yavuz buranın Uzungöl´ü ziyarete gelecek olan Turistler tarafından ilgi odağı olacağını ifade etti.

MACERA PARKI ZİYARETİ

Vali Yavuz daha sonra yine Çaykara Belediyesi tarafından yapılan ve de 2018 Yazında Uzungöl Ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Macera Parkında İncelemelerde bulundu.

TURİZMCİLER İLE SEZON ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Trabzon Valisi Yücel Yavuz daha sonra tesisleri ziyaret ederek sezon öncesi hazırlıkları gözden geçirdi.

Turizmciler ile bir de toplantı gerçekleştiren Trabzon Valisi Yücel Yavuz hem daha kaliteli bir turizm hizmeti sunabilmek için Turizmcilerden beklentilerini ifade etti hem de Turizmcilerin fikirlerini dinledi.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Vali Yavuz Çaykara Uzungöl

İlginizi Çekebilir