Vali Yavuz, Dernekpazarı İlçesinde

Vali Yavuz, Dernekpazarı İlçesinde

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Dernekpazarı ilçesinde incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Dernekpazarı İlçesine geldi. Kaymakam Murat Yıldız ve protokol kendilerini hükümet binası önünde karşıladıktan sonra Kaymakamlık Makamına çıkıldı.
 
Kaymakam Murat Yıldız tarafından yapılan çalışmalarla devam eden ve taslak aşamadaki projeler hakkında bilgilendirildi.  Ardından Yapımı devam eden yeni Hükümet Konağı
gezilerek  çalışmalar ve bina katlarındaki yerleşim düzeni hakkında kaymakam Yıldız tarafından gerekli açıklamalar yapıldı.  Kentsel dönüşümle ilgili açıklamalardan sonra İlçenin konumu farklı alanlardan gözlendi.Yeni Emniyet Binasının son durumu da yerinde görülerek, Bölge
Yatılı Kur´an kursuna geçildi. Kaymakam Murat Yıldız´ın girişimleri ve Müftü Tercüman Özbek´in çalışmaları ile kurs içinde yapılan değişiklikler sonucu öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortama kavuştukları görüldü.
/resimler/2017-6/9/1229018479922.jpgVali Yavuz kurs görevlilerinden aldığı bilgiler sonunda öğrencilerin aldıkları dini eğitim yanında sosyal etkinliklerle birlikte hayata hazır hale getirilmeliler .Dünyayı tanımalı çok yönlü bir birikimle hayata atılmalılar önerisinde bulundu.
 
Haber: Fahri Düzenli 


İlginizi Çekebilir