Vali Yücel Yavuz Çaykara´da

Vali Yücel Yavuz Çaykara´da

Trabzon Valisi Yücel Yavuz 02.02.2017 Tarihinde Çaykara İlçemizi Ziyaret Ettiler

Trabzon Valisi Yücel Yavuz İlçelerimizi ziyaret etmeye devam ediyor.Vali Yavuz 02 Ocak 2017 Perşembe Günü Çaykara İlçemizi ziyaret ederek değişik kurumlarda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Çaykara Kaymakamlığını Ziyaret eden Vali Yücel Yavuz´u Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Protokol Üyeleri karşıladı.Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´nın Kızı 4.Sınıf Öğrencisi Berra Ayrancı tarafından Trabzon Valimize çiçek takdim edildi./resimler/2017-2/6/0942441471160.jpgProtokol Üyeleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan,Daire Amirleri,Çaykara Merkezde bulunan Okul Müdürleri  ve Kaymakamlık çalışanları ile tek tek toklaşan Vali Yücel Yavuz daha sonra Kaymakamlık Makamına geçti.

Kısa bir süre önce Çaykara Kaymakamlığına atanan Kaymakam İhsan Ayrancı´yı tebrik eden Vali Yücel Yavuz Hayırlı Olsun dileklerini iletti ve de İlçemizdeki çalışmalarında başarılar diledi.

Bölgenin Turizm potansiyelinin önemine değinen Vali Yücel Yavuz Turizm sezonunun yaklaştığını Çaykara İlçemizde ve Uzungöl´de Turizm ve altyapı ile ilgili tüm etkinliklerin titizlik ile takip edilmesi eksiklerin ve de her hangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için azami gayret gösterilmesini rica etti./resimler/2017-2/6/0943071604276.jpgİlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından Trabzon Valisi Yücel Yavuz Ve Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı´ya bir brifing verildi.Çaykara İlçemizin eğitimde gelmiş olduğu noktanın gurur verici olduğunu ve de Trabzon Valisi olarak bu durumdan çok memnun olduğunu ifade eden Trabzon Valisi Yücel Yavuz Çaykara Eğitim Modelinin hem diğer İlçelerimizde hem de Ülkemizin diğer bölgelerinde model olarak kabul edildiğini bu projede emeği geçen Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.

Uzungöl´de Göl Temizliği ve Çevre Aydınlatılması ile ilgili de Kaymakam İhsan Ayrancı´dan bilgi alan Vali Yücel Yavuz bu konuda İlçemizde bulunan tüm kurum ve kuruluşların iş birliği içerisinde çalışmalarını rica etti./resimler/2017-2/6/0943269535631.jpgADLİYE ZİYARETİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çaykara adliyesine geçen Trabzon Valisi Yücel Yavuz burada Cumhuriyet Baş Savcısı Alp Eren Durgun´u makamında ziyaret etti.Başsavcı ile bir süre sohbet eden Vali Yücel Yavuz Hayırlı Olsun dileklerini ileterek Çaykara Adliyesi ziyaretini tamamladı.

SON DURAK ÇAYKARA BELEDİYESİ

Son olarak Çaykara Belediyesini ziyaret eden Vali Yücel Yavuz´u Belediye ziyaretinde Çaykara Belediyesi önünde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Belediye çalışanları karşıladı.

Belediye Başkanı Hanefi Tok´un makam oıdasında gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşti.

Çaykara İlçemizde gerçekleştirilmesi düşünülen Kentsel dönüşüm hakkında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´dan bilgi alan Vali Yücel Yavuz Kentsel DönüşümProjesinin Çaykara İlçemiz adına çok faydalı bir proje olduğunu ifade etti.

Uzungöl´de gerçekleşltirilecek olan göl temizliği hakkında da Başkan Hanefi Tok´tan bilgi alan Vali Yücel Yavuz göl temizliğine kısa bir süre sonra başlanacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayrıca Uzungöl´ün Çevre Aydınlatılması Projesi hakkında da Başkan Hanefi Tok´tan bilgi alan  Vali Yücel Yavuz bu projenin de bir an önce tamamlanması ve de Turizm sezonuna yetiştirilmesi talebinde bulundu.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Vali Yücel Yavuz Çaykara

İlginizi Çekebilir