Vali Ustaoğlu Çaykara ve Dernekpazarı'nda

Vali Ustaoğlu Çaykara ve Dernekpazarı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 11 Ekim 2021 Pazartesi Günü Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerini ziyaret etti.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Çaykara Ziyaretine Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı J.Kıd.Alb.Adem Şen,Trabzon İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Dr İsmet  Çalık katıldılar.

Vali İsmail Ustaoğlu’nu Çaykara İlçesinde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Ahmet Kaylan,İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak ile Kurum ve Daire amirleri karşıladılar.Vali Ustaoğlu’na Çaykara ziyareti esnasında Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Zeynep Deniz tarafından çiçek takdimi gerçekleştirildi.

İLK ZİYARET ÇAYKARA KAYMAKAMLIĞINA

Vali Ustaoğlu Çaykara ziyaretinin ilk ayağında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret etti.Belediye Başkanı Hanefi Tok’un da katıldığı ziyarette Vali Ustaoğlu Kaymakam Güzel,Başkan Tok ve  Kurum Amirleri  ile kısa bir değerlendirme ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

ESNAF VE ÇARŞI ZİYARETİ

Çaykara İlçesinde Çarşıyı da ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu vatandaşlar ve esnaf ile sohbet etti.Sohbet esnasında Esnafların taleplerini de dinleyen Vali Ustaoğlu vatandaş ve esnafların taleplerini dikkate alacaklarını ifade etti.

ÇAYKARA BELEDİYESİNE ZİYARET

Çaykara Belediyesini de ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki heyet YİKOB’un yaptırdığı  ve yapımı tamamlanan engelli Asansörü ‘nde incelemelerde bulundu.

Ayrıca Belediye Başkanı Hanefi Tok’u da makamında ziyaret eden Vali Ustaoğlu’na Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından  Çaykara İlçesinde devam etmekte olan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verildi.

TOKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA İNCELEME

Çaykara İlçesinde Kentsel Dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından yapımı devam etmekte olan inşaat alanlarında da incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu’na Kentsel Dönüşüm süreci ile ilgili Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Teknik ekip tarafından detaylı bilgi verildi.

ÇAYKARA GENÇLİK MERKEZİNDE İNCELEME

Çaykara Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından Gençlik Merkezi yapım aşaması ile ilgili bilgi verildi.

Vali Ustaoğlu Çaykara Gençlik Merkezi binasının altyapı çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarını çok beğendi.Ziyaret esnasında Müdür Kurt Çaykara Gençlik Merkezi çevre düzenlemesinin tamamlandığını 2021 yılı Kasım ayının sonuna kadar ise  iç donanımı(Tefrişat)’ının Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tamamlanmış olacağını ve bu şekilde Çaykara Gençlik Merkezinin açılışa hazır olacağını ifade etti.

PTT İMAM HATİP ORTAOKULUNDA İNCELEME

Çaykara PTT İmam Hatip Ortaokulunda  incelemelerde bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na İnşaatın tamamlanma aşaması ile ilgili olarak Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından bilgi verildi.

İNŞAATI DEVAM EDEN SANAYİ SİTESİNDE İNCELEME

İnşaatı devam eden Çaykara Sanayi Sitesinde  incelemelerde bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na teknik personel tarafından inşaat süreci hakkında bilgi verildi.

UZUNGÖL FİLAK MAHALLESİ CAMİSİNDE İNCELEME

Vakıflar Genel Müdürlüğü Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü  Kurulu tarafından Restorasyonu devam eden Filak Mahallesi Camisinin Restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na Restorasyon süreci ile ilgili olarak Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Dr. İsmet Çalık tarafından bilgi verildi.

AKDOĞAN MAHALLESİ MUSTAFA AKIN HOCA ZİYARETİ

Vali Ustaoğlu Çaykara ziyaretinin son durağında İlçemiz akdoğan Mahallesinde ikamet eden ve Çaykara ilçesinin önemli İlim adamlarından Kobani Hoca olarak bilinen Mustafa Akın’ı Akdoğan Mahallesinde bulunan evinde ziyaret etti.

VALİ USTAOĞLU’NUN DERNEKPAZARI ZİYARETLERİ İSE ŞU ŞEKİDE

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu öğleden sonra  Dernekpazarı ilçesini ziyaret etti.Vali Ustaoğlu’nun Dernekpazarı  ziyaret programı şu şekilde.

-Kaymakamlık ziyareti

-Tüfekçi Mahallesi mescid restorasyonu

-Taşçılar Mahallesi Okul inşaatı ve Camii restorasyonu

-Güney Mahallesi Tarihi eser camii restorasyonu

-Kondu Mahallesi Tarihi Camii

-Kondu Mahallesinden

Ayşenur GÜNEY

8 yaşında

Ortopedik Engelli



Anahtar Kelimeler: Ustaoğlu Çaykara Dernekpazarı'

İlginizi Çekebilir