Vali Ustaoğlu Çaykara'da

Vali Ustaoğlu Çaykara

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çaykara İlçesini ziyaret etti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çaykara İlçesini ziyaret etti.Vali Ustaoğlu'nun Çaykara ziyaretinde Trabzon İl Emniyet Amiri Metin Alper,Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Kıd.Alb. Orhan Sırma ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da beraberinde Çaykara İlçesini ziyaret etti. Vali Ustaoğlu ve beraberindeki heyetin Çaykara ziyaretine Çaykara Kaymakamı Osman Çelikkol,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Daire Amirleri de katıldılar.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve beraberindeki Protokol Üyeleri ilk olarak Merhum Emekli Öğretmen Mehmet Borozancı'nın Hurmalık Camisinde kılınan cenaze namazına katıldılar.Daha sonra Çaykara Gençlik Merkezi binasına geçen Vali Ustaoğlu'na Gençlik Merkezinin yapım aşamasında gelinen nokta ile ilgili Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından bilgi verildi. n. Yapımı tamamlanan PTT İmam Hatip Ortaokulunu da ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali'den binanın yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.


Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl'ü de ziyaret eden Trabzon Valisi Ustaoğlu yapımı devam etmekte olan ve kısa bir süre sonra tamamlanacak olan göl etrafındaki Çevre düzenlemesi ile ilgili olarak Firma Müteahhidinden bilgi aldı.Göl çevresinde yürüyüş de gerçekleştiren Vali İsmail Ustaoğlu yürüyüş esnasında hem esnafları ziyaret etti hem de Uzungöl'ü ziyarete gelen misafirler ile sohbet etti



Anahtar Kelimeler: Ustaoğlu Çaykara'

İlginizi Çekebilir