Van-Özap´da Çaykaralıları Ziyaret Etti

Van-Özap´da Çaykaralıları Ziyaret Etti

Trabzon platformu Başkanı Köksal Öztürk Van´ın Özalp ilçesinde Emek Mahallesinde bulunan Çaykaralıları ziyaret etti.

Çaykara´dan 1965 yılında Van-Özalp-Emek Mahallesine göç eden hemşerilerimizi Trabzonlular Platformu Başkanı Köksal Öztürk ziyaret etti.   

Bir süre önce yayınlanan Valiler kararnamesi ile Van iline atanan Çaykaralı hemşerimiz Vali Murat Zorluoğlu´nı ziyaret eden başkan Öztürk, Özalp Emek Mahallesine geçerek Çaykaralı hemşerilerimizle buluştu.

Nerede bir Trabzonlu varsa onları ziyaret ederek sorunları ve sıkıntılarını öğrenmek için gayret sarf ettiklerini ifade eden Trabzonlular Platformu Başkanı Köksal Öztürk,? yıllar önce ata topraklarını bırakarak zorunlu göç eden hemşerilerimizi ziyaret ederek hem duygulanıyoruz, hem de dostluk kardeşlik ve hoşgörü yaşanması adına birlikte oluyoruz. Her zaman söylüyoruz ?Bize her yer Trabzon? diye. Buradaki hemşerilerimizde burada bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar,? dedi. 

Mahalle sakinleri ile semaver Çayı eşliğinde uzun süre sohbet eden Öztürk, Mahalle çocukları ile bir araya gelerek çocuklara Trabzonspor  forması hediye ederek  mahalleden ayrıldı. 

Haber:Nihat Özbay/Van-Özalp



İlginizi Çekebilir