Vefa Destek Grubu Bayramda Mahalle Yollarında

Vefa Destek Grubu Bayramda Mahalle Yollarında

Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu Ramazan Bayramın ın birinci gününde üç farklı etkinliğe imza attı.

Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu Ramazan Bayramın ın birinci gününde üç farklı etkinliğe imza attı.

12 DENEME İLE DEVAM

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit 19) salgını sebebi ile 2020 yılının Haziran ayının son haftasında gerçekleştirilecek olan LGS ve YGS sınavlarına evlerinde hazırlanan Ortaokul son sınıf ve Lise son sınıf öğrencileri için Çaykara Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli öğretmenler tarafından hazırlanan Deneme sınavları mahalle mahalle dolaşılarak öğrencilerin evlerinin kapısına bırakılıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin başkanlığında Öğretmenlerden oluşan Vefa Sosyal Destek Grubunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Tuncer,Çaykara Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik,Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ve Müdür Yardımcısı Mehmet Sakı ile Öğrertmen Mücahit Yeşilçiçek yer alıyor.

Komisyonda yer alan öğretmenler MEB EBA(Eğitim Bilişim Ağı) sisteminde bulunan soruları tek tek tarayarak hazırlamış oldukları 12 adet Deneme Sınavını Çaykara İlçesinin her Mahallesini dolaşarak Çaykara İlçesine en uzak Mahalle olan Karaçam Seyrantepe’ye dahi çıkarak her öğrencinin evinin kapısına bırakıyor.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ ÇOCUKLARA EN GÜZEL HEDİYE

İlçe Milli Eğitim Ahmet Çamurali ve Öğretmenlerden oluşan Komisyon Ramazan Bayramın ın ilk günü olan 24 Mayıs 2020 Pazar Günü araçlarına binerek mahallele mahalle dolaşarak öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Maliye Baklanı Berat Albayrak ve Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Öğrencilerin Bayram Coşkusunu evlerinde yaşayabilmeleri amacı ile özel olarak hazırlanan hediyeleri öğrencilere dağıtan Vefa Sosyal Destek Grubu ayrıca Bakan Berat Albayrak ile Kaymakam Salih Çiğdem’in de selamlarını ve bayram kutlama  mesajlarını öğrencilere ilettiler.

BAYRAM GÜNÜ ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ

Çaykara Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinden oluşan Vefa Sosyal Destek Grubu Çaykara İlçesinin değişik mahallelerinde bulunan Şehit Mezarlarını ziyaret ederek Şehitlerimizin ruhu için Kur’an*ı Kerim okudular.

Maske ile ve Sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen Şehit Mezarı ziyaretleri gün boyunca devam etti.



Anahtar Kelimeler: Destek Grubu Bayramda Mahalle Yollarında

İlginizi Çekebilir