Velioğlu´nu Binler Uğurladı!

Velioğlu´nu Binler Uğurladı!

Dün Trabzon´daki Evinde Ölü Bulunan Çaykara´nın Sevilen İşadamlarından Hikmet Velioğlu Gözyaşları Arasında Binlerce Kişi Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çaykara Ağlıyor. Çaykara´nın Gözyaşları Herkesin Yüreğini Dağlıyor. Çaykara´nın En sevilen İşadamlarından Velioğlu Petrol Sahibi Hikmet Velioğlu Çaykara´da binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı./resimler/2015-8/14/2034517206553.jpgBilindiği gibi 12 Ağustos Çarşamba Günü Hikmet Velioğlu Trabzon´a gitmiş ve geceyi Trabzon´daki evinde geçirmişti.13 Ağustos tarihinde ise yakınlarının ısrarlı aramalarına rağmen Velioğlu telefonuna bakamayınca yakınları endişelenmiş ve Velioğlu´nun evine gitmişlerdi.Çaykaramıza her alanda katkısı olan en önemli İşadamlarından Hikmet Velioğlu evinde ölü bulunmuştu./resimler/2015-8/14/2039043930191.jpgVelioğlu´nu uğurlamak için Türkiye Sel oldu ve Çaykara´ya aktı bu gün. Cenazeden saatler önce Cenazenin Kılınacağı Velioğlu Petrol´de adeta insan seli yaşanmış. Cenaze saatinde ise yaklaşık 2-2.5 Km´lik uzun park kuyrukları oluştu Çaykara´da. İnsanlar kilometrelerce yol yürüyerek Hikmet Velioğlu´nu son yolculuğuna uğurlamak adına hazır bulundular Velioğlu Petrol´de. Cenazeye katılan binlerce kişi göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurladı Efsane Başkanını./resimler/2015-8/14/2039367368336.jpgHikmet Velioğlu´nun Cenaze Törenine, Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık, TİSKİ yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Gedikoğlu, Çaykara Müftüsü Ali Fuat Baycan, Dernekpazarı Müftüsü Abdullah Aksoy, Çaykara Garnizon Komutanı,Denekpazarı Garnizon Komutanı, Çaykara İlçe Emniyet Amiri, Dernekpazarı Emniyet Amiri ve Türkiye´nin bir çok yerinden gelen binlerce vatandaş katıldı./resimler/2015-8/14/2043244404043.jpgCenaze namazı öncesi bir konuşma yapan 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Okuyan, Fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını ifade ederek, "cenazeye katılan binlerce kşişiyi göstererek "Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz" cümlelerini kullandı. Cenazeye katılan binlerce kişinin Hikmet Velioğlu´nun ne kadar önemli bir toplum insanı olduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Okuyan, Mevladan herkesin bu şekilde topluma faydalı birer insan olarak topluma hizmet yaptıktan sonra bu şekilde uğurlanması dileğinde bulundu./resimler/2015-8/14/2045166750880.jpgYüzlerce bayanın cenaze törenine katılarak Hikmet Velioğlu´nu son yolculuğunda uğurladı. Oğlu ve yakınları ve binlerce Çaykara´lı cenaze boyunca tabutun başında göz yası döktü.

Hikmet Velioüğlu´nun Cenaze Namazı Marmara Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Profesör Dr. Yunus Vehbi YAVUZ kıldırdı.

Kılınan cenaze namazının ardından Hikmet Velioğlu Velioğlu, Petrol ofisinin üst kısmında kendisi için açılan mezarda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kütahyalı olan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Rahmetli hikmet Velioğlu´na kendi yöresinin özelliğini taşıyan bir hediye yaptırdığı, yakında kendisine vermesi beklenirken, Velioğlu´nun ani ölümü nedeniyle kendisine verilemediği öğrenildi./resimler/2015-8/14/2052590040636.jpg 

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Velioğlu Binler Uğurladı

İlginizi Çekebilir