Veteriner Halil Eroğlu'nun Eşi Vefat Etti

Veteriner Halil Eroğlu

Aslen Uzungöl’lü olup Bursa’da ikamet eden Hemşerilerimizden Veteriner Halil Eroğlu’nun eşi Fatma Eroğlu yakalandığı Corona Virüs(Covit 19) hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Çalışkanlığı,İyilikseverliği ve örnek bir insan oluşu ile herkesin takdirini kazanan Halil Eroğlu'nun eşi Merhum Fatma Eroğlu’nun genç yaşta Corona Hastalığına yenik düşerek aramızdan ayrılması Uzungöl’ü göz yaşlarına boğdu.

Merhum Fatma Eroğlu Uzungöl Büyükköy Mahallesinden Merhum Kibar Eroğlu’nun oğlu olan Halil Eroğlu’nun eşi ,Uzungöl’ün sosyal ve kültürel anlamda gurur kaynağı Şükrü Eroğlu ile İmam Hatip Ahmet Eroğlu ve İsmail Eroğlu’nun gelini,Halil İbrahim ve Ahmet Yasin Eroğlu’nun anneleriydi.

Eşi Halil Eroğlu gibi Veteriner olan Fatma Eroğlu  3 gün önce Corona Virüs teşhisi ile hastaneye yatırılmıştı.Solunum güçlüğü sebebi ile Entübe olan Fatma Eroğlu ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Merhum Fatma Eroğlu1 Aralık 2020 Salı Günü  baba ocağı olan Bursa’da Hamitler Mezarlığında  son yolculuğuna uğurlanacak.Corona Virüs Salgın Hastalığı sebebi ile cenaze saati belirtilmemiştir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Merhum Fatma Eroğlu’na Allah’tan Rahmet,kederli ailesin e baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz

İLETİŞİM:

Halil Eroğlu-Eşi-0 541 9204464

Şükrü Eroğlu-Eşinin Abisi-0 545 5408383

Halil İbrahim Eroğlu-Oğlu-0 534-0618671

Ahmet Yasin Eroğlu-Oğlu-0 543 9407847



Anahtar Kelimeler: Veteriner Halil Eroğlu' Vefat

İlginizi Çekebilir