Voleybol Turnuvası Nefes Kesti

Voleybol Turnuvası Nefes Kesti

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Çaykara İlçemizde bulunan Liseler Arasında gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Çaykara İlçemizde bulunan Liseler Arasında gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu.

MAÇLAR KARAÇAM´DA OYNANDI

Kızlar ve Erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen Voleybol Turnuvası Çaykara İlçemize en uzak okulumuzda Karaçam Ortaokulu kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi./resimler/2018-5/3/1657472859442.jpg

HEM KIZLARDA HEM ERKEKLERDE ŞAMPİYON İMAM HATİP

Oynanan Grup ve Final Müsabakalarının ardından Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi hem kızlarda hem de erkeklerde Çaykara Şampiyonu olmayı başardılar.

KIZLARDA ŞAMPİYON İMAM HATİP

Kız Öğrenciler arasındaki Turnuvaya 4 takım katıldı.Çaykara Anadolu Lisesi,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları Turnuvaya katılan takımlar oldu.

KUPA VE MADALYALAR 19 MAYIS´TA

Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyaları 19 Mayıs 2018 Tarihinde Çaykara İlçemizde düzenlenecek olan Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İlçe törenlerinde verilecek.

/resimler/2018-5/3/1658404735479.jpgTurnuva öncesinde çekilen Kura sonucunda Çaykara Anadolu Lisesi Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile eşleşirken Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ise Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ile eşleştiler.

Grup Karşılaşmalarında 2 set kazanan maçı kazanırken Final ve Üçüncülük müsabakalarında ise 3 set kazanan maçı kazanmış oldu.

ATAKÖY ANADOLU´YU YENDİ

İlk Grup müsabakasında Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çaykara Anadolu Lisesini 2-1 Yenerek final biletini ilk cebine koyan takım oldu.

İMAM HATİP ÇOK FARKLI

Diğer Grup Müsabakasında ise Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesini 2-0 yenerek diğer final biletini cebine koydu.

ÜÇÜNCÜLÜK ÇPL´NİN

Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Çaykara Anadolu Lisesi arasında oynanan Üçüncülük maçı adeta nefes kesti.Maçtan 3-2 galip ayrılan Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Turnuvada Üçüncülüğü elde etti.

DEV FİNAL İMAM HATİP´İN

Kız Öğrenciler arasındaki Voleybol Turnuvasının Finalinde Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldiler./resimler/2018-5/3/1659163329944.jpgZevkli ve de çekişmeli geçen Müsabakayı 3-1 kazanmayı başaran Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenciler kategorisinde Çaykara Şampiyonluğunu elde etmeyi başardı.

VOLEYBOL TURNUVASI KIZLAR:

Şampiyon:Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

İkinci:Ataköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Üçüncü:Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Dördüncü:Çaykara  Anadolu Lisesi

ERKEKLERDE

Erkek  Öğrenciler arasındaki Turnuvaya 4 takım katıldı.Çaykara Anadolu Lisesi,Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi,Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları Turnuvaya katılan takımlar oldu.

ERKEN FİNAL İMAM HATİP´İN

İlk Grup Müsabakasında Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Çaykara Anadolu Lisesi Karşılaştı.

Karşılaşmayı 2-1 kazanan İmam Hatip Lisesi ilk final biletini cebine koymayı başardı.

ÇPL  ATAKÖY´Ü YENDİ

Diğer Grup Maçında ise Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-1 yenerek ikinci final biletini almayı başardı.

ÜÇÜNCÜ ANADOLU LİSESİ

Turnuvanın Üçüncülük müsabakasında Çaykara Anadolu Lisesi ile Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

Müsabakanın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Çaykara Anadolu Lisesi müsabakadan 3-0 galip ayrılarak turnuvada üçüncülüğü elde etmeyi başardı.

ŞAMPİYON İMAM HATİP

Erkekler Voleybol Turnuvasının finalinde ise Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Çok Programlı Anadolu Lisesi karşılaştı.

Final maçında rakibini 3-0 yenmeyi başaran Şehit Ahmet Çamur  Anadolu İmam Hatip Lisesi kızlardan sonra erkeklerde de Çaykara Şampiyonu olarak ikinci Şampiyonluk Kupasını da müzesine getirmeyi başardı.

VOLEYBOL TURNUVASI ERKEKLER:

Şampiyon:Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

İkinci:Çok Programlı Anadoplu Lisesi

Üçüncü:Anadolu Lisesi

Dördüncü:Ataköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Voleybol Turnuvası Nefes Kesti

İlginizi Çekebilir