Voleybol Turnuvasında Kaymakamlık ve Halk Eğitim Finalde

Voleybol Turnuvasında Kaymakamlık ve Halk Eğitim Finalde

Çaykara Kaymakamlığı tarafından Organize edilen Voleybol Turnuvasında Çaykara Kaymakamlığı ile Halk Eğitim Merkezi Takımları Finale Yükseldi.

Çaykara Kaymakamlığı tarafından organize edilen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında Finale yükselen takımlar belli oldu.

Çaykara Kaymakamlığı tarafından İlçemizde bulunan Resmi Kurum Personellerinin birbirleri ile kaynaşması amacı ile Organize edilen Çaykara Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası 8 kurumun katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Halk Eğitim Müdürlüğü,Ataköy MTAL,İlçe Jandarma,Hastane,İlçe Emniyet takımlarının katılımları ile gerçekleşktirilen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında Grup Müsabakaları aşamasında rakiplerini yenmeyi başaran Kaymakamlık,Ataköy MTA,Çaykara HEM ve Çaykara Belediye spor takımları Yarı Finale yükselmeyi başarmışlardı.

12 Şubat 2024 Pazartesi akşamı oynanan Yarı Final Müsabakalarında Çaykara Kaymakamlığı Takımı Ataköy MTAL Takımını 3-1 yenerek Finakl Biletini alan ilk takım oldu.

Gecenin İkinci maçında ise Çaykara Belediye Spor takımını 3-1 yenmeyi başaran Çaykara HEM finale yükselen ikinci takım oldu.

13 Şubat 2024 Salı gecesi ise Turnuvada Final Heyecanı yaşanacak.

Final maçından önce saat 17.30’da Ataköy MTAL ile Çaykara Belediye Spor Üçüncülük maçında karşı karşıya gelecekler.

Gecenin Final Müsabakasında ise Çaykara Kaymakamlığı ile Çaykara HEM saat 18.30’da başlayacak olan müsabakada karşı karşıya gelecekler.

Final Müsabakasının ardından Kupa Töreni gerçekleştirilecek.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.

 



İlginizi Çekebilir