Wushu Kung Fu Trabzon İl Seçmelerinde Çaykara'ya Üç Altın iki Bronz Madalya

Wushu Kung Fu Trabzon İl Seçmelerinde Çaykara

Trabzon Okullar arası Wushu-Kung Fu Trabzon İl seçmelerinde Çaykara İlçesinden 3 Öğreci Trabzon İl Birincisi olurken iki öğrenci ise Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardı.

Trabzon Okullar arası Wushu-Kung Fu Trabzon İl seçmelerinde Çaykara İlçesinden 3 Öğreci Trabzon İl Birincisi olurken iki öğrenci ise Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardı.

4 Nisan 2024 Perşembe günü Trabzon Yomra Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen İl finallerinde Çaykara temsilcisi öğrenciler her zamanki gibi çok başarılı müsabakalar ortaya koydular.

Çaykara Gençlik Merkezinde özel Kung Fu hocaları ile turnuvalara hazırlanan Çaykara’lı öğrenciler elde ettikleri başarı ile kendilerine verilemn emeğin karşılığını Çaykara İlçesine vermiş oldular.

Öğrenciler Turnuvada 3 Trabzon İl Birinciliği ve 2 Trabzon İl Üçüncülüğü elde ettiler.

1.Sercan Toprak Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu  (Altın Madalya)

1. Zeynep Ceylin Özer Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu (Altın Madalya)

1. Özcan Toprak Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu( Altın Madalya)

 3. Yusuf Kayra Yılmaz Zeki Bilge Ortaokulu (Bronz Madalya)

 3. Özgür Can Üçüncü Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu(Bronz Madalya)

Öğrencilerin elde ettikleri başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara İlçesinin sadece Akademik Başarı anlamında değil aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da örnek ve farklı bir ilçe olduğunu ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerin Çaykara Gençlik Merkezinde alanlarında Uzman olan Spor Hocaları yönetiminde turnuvalara hazırlandıklarını ve öğrencilerin elde etmiş oldukları örnek başarının her türlü takdirin üstünde olduğunu,bu başarının elde edilmesinde emeği geçen yönetici ve öğretmenlere teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir