Yakıt Pahalılığı Çaykara Tur'da Araçları Küçültüyor.

Yakıt Pahalılığı Çaykara Tur

Son zamanlarda devam eden yakıt fiyatlarındaki artış yüzünden Çaykara Tur şoförleri araçlarını küçültüyor.

Son zamanlarda devam eden yakıt fiyatlarındaki artış yüzünden Çaykara Tur şoförleri araçlarını küçültüyor.

Uzungöl Trabzon arasında yolcu taşıyan Çaykara Tur Şoförleri bir yandan artan yakıt ücretleri diğer yandan bir çok kişinin özel aracının olması sebebi ile azalan yolcu sayısı sebebi ile çözüm bulmaya çalışıyor.

Çaykara Tur Şkoförlerinden Lokman Sağlam ise bu konuya ilginç bir çözüm bularak yakıt ücretini yarı yarıya indirmeyi başardı.Daha önce 26 kişilik otobüsü olan Lokman Sağlam Uzungöl Trabzon arasında gidiş dönüş tek seferde yaklaşık 1300-1400 TL tutarında yakıt harcaması gerçekleştiriyordu.Büyük otobüsünü satan Lokman Sağlam bu aracın yerine küçük minibüs aldı.

20 Kişilik kapasiteye sahip olan küçük Minibüs ile Uzungöl Trabzon arasında 600-650 TL yakıt ücreti ile gidip gelen Lokman Sağlam bu şekilde yakıt fiyatını yarı yarıya indirmiş oldu.

BU ARAÇ İŞİMİZİ GÖRÜYOR

Konu ile ilgili Gazetemize açıklamalarda bulunan Lokman Sağlam Özellikle kış mevsiminde Çnaykara Tur’da yolcu sayısının çok fazla azaldığını,araçlarının zaten tam dolu gidip gelmediğini bu yüzden de 20 kişilik aracın da işlerini kolaylıkla gördüğünü ifade etti.

Vatandaşların büyük araçlara alıştığını,henüz küçük minibüslere alışmadığını ifade eden Sağlam diğer şoför arkadaşlarından da olumlu dönül aldığını bazı arkadaşlarının küçük minibüslere dönüş yapmayı planladığını ve vatandaşların bu küçük araçlara da alışması gerektiğini sözlerine ekledi.

Akaryakıt sektöründe meydana gelen artışlar sebebi ile araçlarına yakıt koyma sıkıntısı yaşadıklarını,yolcu sayısının da azaldığını ifade eden Lokman Sağlam,böyle bir düşünce geliştirdiğini,yakıt parasını yarı yarıya düşürebilmek için daha küçük bir araç ile yollarda vatandaşlarımıza hizmet taşımaya devam edeceğini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir