Yarı Finalistler Belli Oldu

Yarı Finalistler Belli Oldu

Çaykara´da futbol Turnuvası Heyecanı Devam Ediyor

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçede bulunan 8. Sı nıf Öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Futbol Turn uvasında Yarı Finale çıkan 4 takım belli oldu.

Bordo ve Mavi Grup olmak üzere 2 ayrı grupta yapılan müszabakalarda daha önce oynadıkları iki maçı da kazanan Bordo Grupta Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu ile Mavi Grupta Zeki Bilge Ortaokulu grup lideri olarak yarı fin ale çıkmışlardı.Bu gün oynanan maçlardan sonra ise Yarı Final biletini alan diğer 2 takım belli oldu.

BORDO GRUPTA TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI

Bordo Grupta Taşkıran Eğitim Kurumları ile Karaçam Ortaokulu arasında poynanan maç adeta nefesleri kesti.Kazanan takımın yarı finale çıkacağı kaybeden takımın ise turnuvaya veda edeceği muhteşem maçtan kazanan çıkmadı.Maç 2-2 berabere sona erdi.Bu durumda ise yarı finale çıkacak takımı seri penaltı vuruşları belirledi.Penaltı atışları sonucunda rakibini 3-2 yenen Taşkıran Eğitim mKurumları Yarı Final Biletini cebine koyarken Karaçam Ortaokulu Öğrencileri ise verdikleri mücadeleden dolayı ayakta alkışlandı./resimler/2016-5/30/2006589037328.jpg

MAVİ GRUPTA BİLET UZUNGÖL´ÜN

Mavi grupta ise i,lk maçına çıkmayan Köknar Ortaokulu ikinci maça da çıkamadı.Bu yüzden maçı 3-0 hükmen kazanan Uzungöl Ortaokulu yarı finale yükselen takım oldu.

İMAM HATİP UZUNGÖL

Yarı finalin ilk maçında 31 Mayıs Salı Günü saat 13.30´da Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile Uzungöl Ortaokulu Final biletini alabilmek için kapışacaklar.

TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI ZEKİ BİLGE ORTAOKULU

Yarı Finalin diğer ayağında ise Taşkıran Eğitim Kurumları ile Zeki Bilge Ortaokulu Saat 15.00´da karşı karşıya gelecek ve finale yükselmeye çalışacak.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Yarı Finalistler Belli Oldu

İlginizi Çekebilir