Yaşat ki Değer Bulsun Projesinden Çaykara'ya 4 Ödül

Yaşat ki Değer Bulsun Projesinden Çaykara

Trabzon İl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşat ki Değer Bulsun Projesinde Çaykara İlçesinden 4 öğretmen ödüle layık görüldü.

Trabzon İl   İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen  Yaşat ki Değer Bulsun Projesinde Çaykara İlçesinden 4 öğretmen ödüle layık görüldü.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşat Ki Değer Bulsun Projesi ödül töreni ve kapanış programı 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Projede Çaykara İlçesinden 4 öğretmen çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü.

Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kapanış Törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş ve çok sayıda protokol üyesi ile öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

Yaşat ki Değer Bulsun Projesi Ödül Töreninde Çaykara İlçesinden  Proje Koordinatörü  Çaykara Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman Öğretmeni  Zehra Yılmaz, Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu Müdürü  Zennur Sezer, Şehit Mehmet Aygün İlkokulu öğretmeni Esra Arslan, Karaçam Ortaokulu öğretmeni Zeliha Yılmaz çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

Ödül Töreninde her ilçenin geleneksel ürünlerini sergilendiği stantlar oluşturuldu.  Çaykara İlçesinin Stantında  Çaykara Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanarak sergilenen Geleneksel Ahşap Ürünleri, Forodigo ürünleri ile Çini  Sanatı eserleri programa katılan misafirler tarafından çok büyük bir ilgi gördü.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş Çaykara Stantını ziyaret ederek sergilenen ürünler ile ilgili olarak kurs öğretmenlerinden bilgi aldılar ve emeklerinden dolayı Kurs Öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür ettiler.



İlginizi Çekebilir