Yasemin Yiğit Genç Yaşta Covit'e Yenik Düştü

Yasemin Yiğit Genç Yaşta Covit

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden Yasemin Yiğit yakalanmış olduğu covit19 salgın hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir süre önce covit 19 salgın hastalığına yakalanan Yasemin Yiğit tedavi için hastaneye yatırılmıştı.Aynı zamanda hamile olan Yasemin Yiğit’in  hastalık sebebi ile 7.5 aylık olan çocuğu doktorlar tarafından alınmak zorunda kalınmıştı.Mert adında bir erkek çocuğu dünyaya gelen Yasemin Yiğit çocuğunu göremeden yoğun bakım servisine kaldırıldı.Yaklaşık 20 gündür uyutularak yaşama tutunmaya çalışılan Yasemin Yiğit kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan Yasemin Yiğit’in yeni doğan bebeği Mert Yiğit’in sağlık durumunun çok iyi olduğu öğrenildi.

Uzungöl’de Turizm işi ile uğraşan Şömine Cafe sahibi Bünyamin Yiğit’in eşi olan Yasemin Yiğit’in 34 yaşında hayata veda etmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Merhume Yasemin Yiğit 22 Eylül 2021 Çarşamba Günü öğle namazına müteakip İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinde pandemi kuralları çerçevesinde  hijyen kurallarına göre maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan merhum Yasemin Yiğit’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Bünyamin Yiğit-Eşi- 0 539 3120361

Kemal Zengin-Dayısı-0 532 1754761



Anahtar Kelimeler: Yasemin Yiğit Yaşta Covit' Yenik Düştü

İlginizi Çekebilir