Yaşlı Vatandaşların İlaçları Vefa Destek Grubundan

Yaşlı Vatandaşların İlaçları Vefa Destek Grubundan

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgını sebebi ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların ilaçları Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu tarafından vatandaşların evlerine getiriliyor.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgını sebebi ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve sürekli ilaç kullanmak durumunda olan vatandaşların ilaçları Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu tarafından temin edilerek vatandaşların evlerine kadar ulaştırılıyor.

Vefa Destek Grubunda görevli öğretmenler ilk olarak Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Kaan Kurt’a ulaşarak Kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların kullandıkları ilaçların bitiş tarihini öğrendiler.

Buradan aldıkları reçeteler ile eczanenin yolunu tutan Gönüllü Öğretmenler eczanelerden vatandaşların kullandıkları ilaçları aldıktan sonra Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu tarafından kendilerine temin edilen araçlar ile Mahalleleri dolaşarak vatandaşların ilaçlarını evlerinin kapısına kadar getiriyor.

İlaçları bitmeye yaklaşan Kronik rahatsızlığı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar Vefa Destek Grubunu ilaçları ile birlikte karşılarında görünce hem sevinçlerini ifade ediyor hem de hem Devletimize hem de Çaykara Kaymakamlığı Vefa Destek Grubuna Teşekkür etmeyi ihmal etmiyor.



İlginizi Çekebilir