Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi´nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği yaz okuluna başvurular başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi´nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği yaz okuluna başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesi´ne ait 5 ayrı merkezde yapılacak yaz okuluna öğrencilerin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 8-14 yaş grubu öğrencilerin yararlanacağı ve Ortahisar İlçe Müftülüğü ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nün ve destek verdiği yaz okulu için kayıtlar 12 Haziranda sona erecek. 16 branşta eğitim verilecek yaz okulu 5 Eylül tarihinde sona erecek. Yaz okuluna katılan öğrencilerin tümüne çeşitli eğitim materyalleri verilecek.

Büyükşehir Belediyesi´nin yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte velilerinin nezaretinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi ve yaz okulu uygulamalarının yürütüleceği TRAMEK, Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi, Kent Konağı Kurs Merkezi, Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi ile Erdoğdu Gençlik Merkezleri´ne kayıt yaptırmaları gerekiyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulunda, akademik branşlarda Kur´an-ı Kerim, değerler eğitimi, İngilizce, drama, resim, satranç, bağlama, keman, gitar, ney, ahşap boyama, plastik çamur ve alçı şekillendirme, karate, Teakwondo ve hızlı okuma teknikleri dersleri verilecek. 

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için bu yıl ikincisini düzenleyecekleri yaz okulunun geçen yıl olduğu gibi yoğun ilgi göreceğine inandıklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, ?Beş ayrı merkezde düzenleyeceğimiz yaz okulu ile çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, özgüvenlerini artırarak kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefledik. Sosyal belediyeciliğin gereklerinden biri olarak açtığımız bu yaz kurslarına 8-14 yaş grubu öğrencilerimizin ilgi göstereceğine inanıyorum? diye konuştu. /resimler/2017-5/30/0114308396877.jpg 



Anahtar Kelimeler: Okulu Başvuruları Başladı

İlginizi Çekebilir