Yazar Cebeci Çaykara'da Öğrencilerle Buluştu

Yazar Cebeci Çaykara

Yazar Çağrı Cebeci Çaykara'da Öğrenciler ile Buluştu.

Araştırmacı Yazar ve Şair Çağrı Cebeci Çaykara İlçesinde öğrenciler ile buluştu.

Yazar Cebeci,27 Nisan 2022 Çarşamba günü ilk olarak Çaykara İlçe Stadyumunda Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu,Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi,Karaçam Ortaokulu,Taşkıran Mustafa Özer ve İmam Hatip Ortaokulu ile Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile buluştu.

Öğrenciler ile bolca sohbet eden Yazar Çağrı Cebeci öğrencilere kitap okumanın faydalarını ve kitap okumanın insanın ufkunu nasıl açtığını anlatan çeşitli sohbetler gerçekleştirdi.Yazar Cebeci daha sonra ise hem öğrencilerin meraklı sorularına cevap verdi,hem öğrencilerin almış oldukları kitapları imzaladı hem de öğrencilerden gelen fotoğraf çekme taleplerinin tamamına cevap verdi.

Zeki Bilge İlkokuluna ait 150 öğrenci Çaykara Halkeğitim Merkezi toplantı Salonunda Yazar Çağrı Cebeci ile bir araya geldi.Yazar Çağrı Cebeci programda yaptığı konuşmada kitap okumanın öğrencilerin ufkunu açtığını ve onlara çok iyi bir gelecek hazırladığını ifade etti.

Öğrencilerin meraklı sorularını da cevaplayan Yazar Çağrı Cebeci,öğrencilerden zaman zaman gelen çetin sorulara da engin hoşgörüsü ile cevap verdi.

Etkinliğin sonunda ise AKOLUK Kitabevi ve  Yazar Çağrı Cebeci her öğrenciye birer kitap hediye ederken kitaplar Yazar tarafından tek tek imzalandı.



İlginizi Çekebilir