Yazarlar Derneğinden Çaykaralı Yazarlara Plaket

Yazarlar Derneğinden Çaykaralı Yazarlara Plaket

Çaykara için yazdıkları kitaplarla gündeme gelen yazarlar İbrahim Tuncer ile Muhammet Mustafa Tuncer, Trabzon Yazarlar Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.

Trabzon Yazarlar Derneği, Çaykara adına yazdıkları kitaplarla yörenin kültür ve tarihine büyük katkı sağlayan yazarlar İbrahim Tuncer ile Muhammet Mustafa Tuncer´e plaket takdim etti. 

Derneğin Genel Merkez lokalinde düzenlenen ödül töreninde, Trabzon Yazarlar Derneği Başkanı Mustafa Durmuş ´un elinden plaketini alan yazar İbrahim Tuncer, "Büyük mutluluk duydum. Böylesi ödüllere layık olmaya çalışacağım," dedi. /resimler/2019-4/20/1118109200739.jpgTörende, yazar Muhammet Mustafa Tuncer´in plaketini Araştırmacı-Yazar Mustafa Yazıcı tarafından taktim edildi. Yazarlık zor bir meslek olduğu kadar, insanın heyecanını arttıran bir çalışma olduğunu ifade eden Tuncer,? Çaykara ve yöresi için üretmeye ve yazmaya devam edeceğim,? dedi./resimler/2019-4/20/1118340294926.jpgÇaykara Kültür Sanat ve Yayıncılık şirketi altında şimdiye kadar çıkarılan kitaplar şunlardır.

-Çaykara Kültürü

-Yaşantısı ve ananeleriyle Çaykara

-Çaykara Nüfus Defteri

-Dernekpazarı Nüfus Defteri

-Coğrafyası ve Belgeleriyle Çaykara Tarihi

-Çaykara Folkloru

-Çaykara ve Ötesinden portreler

Sıparış için iletişim..

TLF: 0212 631 32 33

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir