Yeni Başkan Fehmi Çelebi Oldu

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğinin Yeni Başkanı Çaykaralı Fehmi Çelebi oldu

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğinin 15.Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Çaykaralı hemşerimiz Sakarya Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Prof. Dr. Fehmi Çelebi yeni dönemde dernek başkanı seçildi. Kongreye siyasiler, bürokratlar, iş insanları ve Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanlığına seçilen Fehmi Çelebi eski başkan  Zeynep Öz´e plaket vererek yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Kongrede Fehmi Çelebi yeni dönem hedeflerini açıklayan bir konuşma yaptı.

Başkan Çelebi konuşmasında geçmiş dönemlerde derneğe hizmet eden, tek gayesi aldığı sorumluluğun gereği hizmet üreten, tüm başkan ve üyelere bu çabalarından dolayı teşekkür ederek; ?Bir bayrak değişimi aşamasındayız. Birlikte çalıştığım Sayın Zeynep başkanımın özverili ve gayretli çalışmaları oldu. Hızlı geçen bir dönemi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaşadık. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum? dedi.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği´nde, kurulduğu 1991 yılından beri her kongre döneminde hizmet yarışına tanıklık edildiğini de ifade eden Çelebi, şöyle devam etti: ?Yeni dönemde görev alan arkadaşları seçmede çok zorlandım. Çünkü sayısız alternatifler içinde, 25 kişiyi belirlemek kolay bir iş değilmiş bunu gördüm. Umarım isabetli kararlar vermişimdir. Görev alamayan, bu göreve layık birçok değerli hemşerimizin olduğunu bilmenizi isterim.

/resimler/2020-2/12/1454550848756.jpgDerneğimizle ilgili görüşleri ve önerileri her zaman bizim için çok değerli olacaktır. Eminim bir başka bayrak değişiminde mutlaka görev alacaklardır. Arkadaşlarımızla birlikte amacımız; hizmet bayrağını üstlenip, her zaman olduğu gibi, Sakarya Trabzonlular Derneği´ni doğru temsiliyetle bir adım daha ileriye taşımaktır. Beraber, birlikte, ortak aklın hakim olduğu anlayış, bu ekibin de şiarı olacaktır. Trabzonspor olmazsa olmazımızdır. Bir o kadar da önemli olan Sakaryaspor´umuzdur. Her iki takıma da başarılar diliyorum.?.

Oylama yapılarak genel kurul tamamlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi ailesi olarak genel kurulun hayırlı olmasını temenni eder Başkana ve yönetimine başarılar dileriz.



Anahtar Kelimeler: Yeni Başkan Fehmi Çelebi Oldu
Murat Gökhan AĞIRMAN
12.02.2020 15:23:45
Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanlığına seçilen Çaykara, Taşkıran köyümüzün medar-ı iftiharı Prof. Dr. Fehmi Çelebi hocamızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.. Taşkıran´dan Sakarya-Arifiye´ye göç eden bir çok aile oldu.. Bunlardan özelikle Çelebi Ailesi Arifiye´de kendini kabul ettirerek ve hatta oğullardan bir tanesi de bir süre Belediye Başkanı oldu.. En son bu başarıyı Fehmi hocamız taçlandırdı.. Tebrikler Çelebi Ailesi.. Başarıların devam etsin Sevgili ve saygıdeğer Fehmi Hocam...

İlginizi Çekebilir