Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı Akyüz'den Yerel Seçim Sonuçları Mesajı

Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı Akyüz

Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sona ermesi ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sona ermesi ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Akyüz tarafından yayınlanan mesaj şu şekilde;

Değerli Çaykara’lı Hemşerilerim. Öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, bölgemize ve Çaykara İlçemize  hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Yerel seçimlere e katılan belediye başkan adayları,meclis üyesi adayları ve muhtar adaylarını medeni cesaretlerinden dolayı cani gönülden tebrik ediyorum, Kazanan adaylara da başarılar diliyorum.

 Bu süreçte  bizlerle çalışan emek veren gecesini gündüzüne katıp yollara revan olan tüm teşkilatımıza emekçilerimize teşekkür ediyorum. Tüm bu çalışmalar sonucunda bizlere oy veren ve vermeyen tüm Çaykara halkına şükranlarımı arz ediyorum.

 Verilen her bir oyun kıymetini  bilerek bu sorumluluk çerçevesinde halkımızın menfaatlerini savunmaya ve çalışmalarımızı bu çerçevede daha etkin bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerini başarı ile  göğüsleyen başta Çaykara belediye başkanı Hanefi Tok’ u, Çaykara İlçemizin 32 mahalle muhtarını ve tüm belediye meclis üyelerini tebrik ediyor,başarılar diliyorum.



İlginizi Çekebilir