Yerekaban Ailesinin Anne Acısı

Yerekaban Ailesinin Anne Acısı

Çaykara İlçemizin Başta Eğitim Yatırımları olmak üzere her türlü Hayır İşleri anlamındaki en önemli isimlerinden Yerekaban Ailesi Anne Acısı yaşıyor.

Çaykara İlçemizin Başta  Eğitim Yatırımları olmak üzere her türlü Hayır İşleri anlamındaki en önemli isimlerinden Yerekaban Ailesi Anne Acısı yaşıyor.

İlçemiz Soğanlı Mahallesi Sakinlerinden Merhum Hacı Mizrap Yerekaban´ın Eşi, Sistem Alüminyum yönetim kurulu Başkanı Akın Yerekaban, Aydın Yerekaban ve Engin Yerekaban´ın Anneleri Fatma Yerekaban İstanbul´da Hakkın Rahmetine kavuştu./resimler/2018-8/4/1810454909848.jpgMerhum Fatma Yerekaban 5 Ağustos 2018 Pazar Günü İkindi Namazına Müteakip İstanbul Esenkent Çaykaralılar Camiinde Kılınacak olan Cenaze Namazının ardından Çekmece Aile Mezarlığında Defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Özellikle Eğitim Alanındaki Yatırımları ile Çaykara İlçemize Büyük Emekleri olan Yerekaban Ailesinin bu acılı günlerini paylaşıyor,Merhum Fatma Annemize Allah´tan Rahmet,kederli ailesine ve tüm Çaykara Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Akın Yerekaban-Oğlu-0532 6216124

Aydın Yerekaban-Oğlu-0 533 7673247

Engin Yerekaban-Oğlu-0 532 7309251

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ BİR AİLE YEREKABAN AİLESİ

Birer Çaykara´lı olarak Çaykara İlçemizin Eğitim alanındaki başarısı ile her zaman gurur duyarız hiç kuşku yok ki.

Eğer Çocuklarımız Çaykara´da okuyorsa hem çocuklarımız hem de okulumuz ile gurur duyarız.Eğer Çaykara dışında yaşıyorsak her yerde büyük bir gurur ile Çaykara İlçemizin Eğitim Alanındaki Başarısını büyük bir gurur bile eşimiz ve dostumuz ile paylaşırız.İşte deriz?İşte Benim İlçem Çaykara?

Çaykara İlçemizin Eğitim Öğretim Alanında Örnek ve Lider bir İlçe olmasının bir çok sebebi var tabi ki.Öğrencilerimizden tutun da öğretmenlerimize,Okul Yöneticilerimize,İlçe Milli Eğitim Müdürümüze,Belediye Başkanımız ve Kaymakamımıza kadar uzanan çok uzun bir zincirin halkaları gibi tanımlanabilir aslında bu süreç.

Çaykara İlçemizde bu zincirin Halkalarından bir tanesi de Yerekaban Ailesi ve elbette ki Yarın Son Yolculuğuna uğurlayacağımız Fatma Yerekaban Annemiz.

Çaykara İlçemizde Eğitim Alanında gerçekleştirilen bir çok Hayır ve Yatırımlarda Yerekaban Ailesini görebilmek mümkün.

Örnek mi?Şu anda Hurmalık Mahallemizde Hizmet vermekte olan 0-6 Yaş Grubu Ana Okulu ve Kur´an Kursu Yerekaban Ailesi tarafından yapıldı ve Yarın Son Yolculuğuna Uğurlayacağımız Fatma Yerekaban Annemizin İsmini Taşıyor bu Ana Okulumuz.

Yine Köylerden gelerek Çaykara İlçemizde Eğitim Gören,Akşamları  Evlerine  gitme İmkanı bulunmayan Kız Öğrencilerimiz için Yine Yerekaban Ailesi tarafından yapılan ve kız öğrencilerimizin  hizmetine sunulan Kız Öğrenci Yurdumuz sayesinde senelerdir bir çok kız çocuğumuz bu yurtta konaklayarak sınavlara hazırlanmış ve Ülkemizin en önemli Üniversitelerine yerleşerek yetişmiş ve bu Gün Ülkemize Hizmet etme sevdası yolunda Hizmet vermektedir.

Öyle der eskilerimiz.Derler ki;

?Aynası İştir kişinin Lafa Bakılmaz?

Bize göre Yerekaban Ailesi Hem Merhum Babaları hem Yarın Son Yolculuğuna Uğurlayacağımız Merhum Fatma Anne hem de Tüm Kardeşler olarak  yaptıkları İşler ve Çaykara İlçemize vermiş oldukları Hizmet ve emek ile Çaykara İlçemizin kendileri ile gurur duyacakları bir aile olmayı fazlası ile hak ettiler.

Bu Anlamda Yerekaban Ailesinin Anne Acısını bir kere daha paylaşıyor Merhum Fatma Annemize Allah´tan Rahmet Başta Kederli Aile Bireyleri olmak üzere Tüm Çaykara Halkımıza Baş Sağlığı Dileklerimizi iletiyoruz.



İlginizi Çekebilir