Yeşilalan ve Baltacılı Mahalleliler Bir Araya Geliyor

Yeşilalan ve Baltacılı Mahalleliler Bir Araya Geliyor

Çaykara Yeşilalan ve Baltacılı mahalle sakinleri İstanbul´da sabah kahvaltısında bir araya geliyor.

 

Çaykara Yeşilalan ve Baltacılı mahalle sakinleri İstanbul´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneğin´de sabah kahvaltısında bir araya geliyor. 

Akşemsettin Mh. Hissedar Sk. No : 18/3 Fatih- İstanbul adresinde bulunan Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği´nde sabah kahvaltısında bir araya gelecek olan Yeşilalan ve Baltacılı Mahallesi sakinleri sosyal dayanışma içinde sorunlarını tartışma imkanı bulacaklar. İstanbul-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Avukat Hasan Fahri Kumkumoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Yücel´in organizasyonda bir araya gelecek olan Mahalle sakinlerinin toplantısında Yeşilalan Muhtarı Yusuf Yılmaz  ile Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı, Dernek Başkanlarıyla birlikte İstanbul ve Çevre İllerde yaşayan Yeşilalan ve Baltacılı mahalle sakinlerinin katılması bekleniyor.

/resimler/2016-3/13/1913178130803.jpgHer yıl geleneksel olarak toplanmayı düşündüklerini söyleyen İstanbul Çaykara-Dernekpazarı Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hanefi Yücel, 27.03.2016 Pazar günü buluşma günlerinden ilkini organize edeceklerini belirterek, Mahallelerimizden çıkıp özellikle İstanbul ve civar illerde yaşayan hemşerilerimizle bir araya gelerek hasret gidereceğiz. Ayrıca bu toplantıda sorunlarımızı tartışacağız,?dedi.

Haber Kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir