Yeşilalan Köy Yaşam Merkezi Çaykara'ya Değer Katıyor

Yeşilalan Köy Yaşam  Merkezi Çaykara

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından Yeşilalan Mahallesinde açılan çeşitli kurslar ile yöre kadınları kendilerini geliştiriyorlar.

Tadilat Çalışması tamamlanarak Köy Yaşam Merkezine dönüştürülen Yeşilalan Mahallesi  Köy Yaşam Merkezi örnek aktiviteleri ile Köy Yaşam Merkezlerinin önemini gözler önüne koyuyor.

Yeşilalan Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından:

1-Okuma yazma bilmeyen kadınlar için Okuma Yazma Kursu

2-Her yaştan vatandaş için Kur’an Eğitimi Kursu

3-Bayanlara yönelik Nakış Dikiş Kursu

4-El Sanatları Kursu açıldı.

Yeşilalan Mahallesi ve çevre mahallelerde ikamet eden bayanlar kurslara yoğun ilgi gösterirken Eğitim Öğretim çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Evren Görmüş,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu 4 Ocak 2022 Çarşamba günü Yeşilalan Mahallesi Köy Yaşam Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan tarafından Yeşilalan Mahallesi Köy Yaşam Merkezinde Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

Kurs Öğretmenleri ve Kursiyerler ile sohbet eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Çaykara İlçesinin Eğitim alanında örnek bir ilçe olduğunu,Köy Yaşam Merkezi ile ilgili çalışmaları ile bunu bir kere daha ortaya koyduğunu ifade etti ve kurslara katılan tüm kursiyerlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Necati Ağıralioğlu
5.01.2023 13:12:14
Tebrik ederiz. Başarılar I daim olsun. Merkezin adı: “Yeşilalan Mahallesi Hayat Merkezi” şeklinde olmalı. Selam ve saygılar.

YUNUA ÇAMUR
10.01.2023 15:32:23
EMEĞİ GEÇENLERDE ALLAH RAZİ OLSUN TALEB EDENLERİ DE RABBİM MUAFFAK EYLESİN FİEMANİLLAH

İlginizi Çekebilir