Yeşilay Trabzon Şubesinden Çaykara'ya Ziyaret Yağmuru

Yeşilay Trabzon Şubesinden Çaykara

Yeşilay Trabzon Şubesi tarafından Çaykara İlçesine çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Yeşilay Çaykara İlçe Temsilcisi  İbrahim Ethem Aslanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretlere Yeşilay Trabzon İl Başkanı Avukat Işıl Demir Güner ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Öztürk katıldılar.

KAYMAKAM GÜZEL’ ZİYARET

Yeşilay ekibi ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.Ziyaret esnasında Yeşilay Trabzon İl Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Yeşilay’ın Trabzon İlinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile ilgili olarak Kaymakam Güzel’e bilgi verdi.

Yeşilay’ın sigara,alkol gibi zararlı alışkanlıkların yanı sıra Teknoloji bağımlılığı gibi çocukları ve gençleri çok etkileyen bir zararlı alışkanlık ile de mücadele ettiğini ifade eden Başkan Güner,bu konuda toplumun tüm kesimlerinden olduğu gibi Kaymakam Güzel’den de destek beklediklerini ifade etti.

Çaykara İlçesinde çeşitli çalışmalar yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Işıl Demir Güner,Çaykara İlçesinde Kurum Amirlerine,İlçemizde görev yapan tüm muhtarlara,STK ve Siyasi Parti Temsilcilerine,Müftülük Personeline,Sağlık Personeline,Emniyet ve Jandarma Personeline,Öğretmen ve öğrencilere yönelik çeşitli çalışmalar yapmayı planladıklarını ve bu çalışmalarda Kaymakam Güzel’den destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Nazik ziyaretleri için Yeşilay Trabzon ve Çaykara ekibine teşekkür eden Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara İlçesinin her konuda örnek ve farklı bir İlçe olduğunu,çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması konusuna çok büyük bir önem verdiklerini bu anlamda da Yeşilay tarafından gerçekleştirilecek olan her etkinlik ve organizasyona Çaykara Kaymakamlığı olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Yeşilay Trabzon ekibi olarak Kaymakam Muhammet Güzel’e Yeşilay Trabzon İl Müdürlüğünün hediyesi olan Kitap ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

BAŞKAN VEKİLİ KAYA’YA ZİYARET

Yeşilay Trabzon Ekibi Daha sonra Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Yeşilay Trabzon İl Başkanı Avukat Işıl Demir Güner tarafından Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya’ya Yeşilay’ın Trabzon ve Ülke genelinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Çaykara İlçesinde çeşitli çalışmalar yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Işıl Demir Güner,Çaykara İlçesinde Kurum Amirlerine,İlçemizde görev yapan tüm muhtarlara,STK ve Siyasi Parti Temsilcilerine,Müftülük Personeline,Sağlık Personeline,Emniyet ve Jandarma Personeline,Öğretmen ve öğrencilere yönelik çeşitli çalışmalar yapmayı planladıklarını ve bu çalışmalarda Kaymakam Güzel’den destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Yeşilay ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Çaykara Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya Çaykara Belediyesi olarak her zaman ve de her ortamda çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte hareket ettiklerini bu anlamda Yeşilay’ın çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan kıoruma ile ilgili çalışmayı çok önemsediklerini ve de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi

Ziyaret sonunda Yeşilay Trabzon ekibi olarak Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kaya’ya  Yeşilay Trabzon İl Müdürlüğünün hediyesi olan Kitap ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

İLÇE MİLLİ EĞİLTİM MÜDÜRÜ ÇAMURALİ’YE ZİYARET

Yeşilay Trabzon Ekibi Daha sonra Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’yi  makamında ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen Ziyarette Yeşilay Trabzon İl Başkanı Avukat Işıl Demir Güner Yeşilay Trabzon Şubesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak amacı ile gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Çamurali’ye bilgi verdi.

Ziyarette Çaykara İlçesinin örnek ve farklı bir Eğitim öğretim ilçesi olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,öğrencilerin sigara ile tanışmalarının önüne geçilmesi ve sigaranın zararları ile ilgili bilgilendirilmeleri,öğrencilerin sağlıklı ve dengeli beslenmeleri ve öğrencilerin günümüzün en büyük tehlikesi olanTekonoloji bağımlılığından uzak durmaları anlamında Çaykara İlçesi olarak Yeşilay Trabzon Şubesi ile her türlü ortak çalışmayı yapmaya hazır oldukların ı sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Yeşilay Trabzon ekibi olarak Belediye Başkan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye  Yeşilay Trabzon İl Müdürlüğünün hediyesi olan Kitap ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

MÜDÜR ÇAMURALİ’DEN EKİBE 100 KİTAP SÜRPRİZİ

Yeşilay Trabzon İl Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’ye hediye edilen ve içinde zararlı madde alışkanlığı ile ilgili öykü ve anıların olduğu kitabı çok beğenen Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu kitapların mutlaka öğrenciler ile buluşturulması gerektiğini ifade ederek bu kitaplardan Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 100 adet kitap satın almak istediklerini ifade etti.

Müdür Çamurali’nin bu tatlı sürprizine çok şaşıran Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Avukat Işıl Demir Güner,Trabzon İlinde bir çok İlçeye ziyaretlere gittiklerini bu kitap talebinin ilk defa Çaykara İlçesinden geldiğini bu durumun Çaykara İlçesinin Eğitime vermiş olduğu önemi en güzel bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ GÖNAN’A ZİYARET

Yeşilay Trabzon Ekibi Daha sonra Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan’ı  makamında ziyaret etti.

Trabzon Yeşilay Şubesinin çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Işıl Demir Güner özellikle Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Kurslar aracılığı ile bayan kursiyerlere,anne ve anne adaylarına ulaşmayı hedeflediklerini,bu konuda Müdür Gönan’dan destek beklediklerini ifade etti.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan ise her konuda olduğu gibi Yeşilay Ekibine de her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonunda Yeşilay Trabzon ekibi olarak Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan’a Yeşilay Trabzon İl Müdürlüğünün hediyesi olan Kitap ve hediye takdimi gerçekleştirildi.



İlginizi Çekebilir