Yıldızlı Arena Go Kart Trabzon'da Açılıyor.

Yıldızlı Arena Go Kart Trabzon

Uzungöl’lü genç İş Adamı Yakup Tahan tarafından hazırlanan Yıldızlı Arena Go Kart 30 Ekim 2022 Pazar Günü hizmete açılıyor.

Trabzon’un  Akçaabat  İlçesinde,Yıldızlı Beldesinde  yer alan Yıldızlı Arena Go Kart 30 Ekim 2022 Pazar Günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek olan Açılış Töreni ile vatandaşların hizmetine açılıyor.

Yıldızlı Arena Go Kart,Mükemmel altyapısı,şık tasarımı,ışıklandırması ve görünümü ile Akyazı Beldesine farklı bir renk ve güzellik katıyor.

Senelerdir Turizm sezonu boyunca Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de Go Kart tesisi işletmeciliği yapan ve bu konuda profesyonel bir tecrübeye sahip olan Turizm İşletmecisi Yakup Tahan bu tecrübelerini Trabzon Merkezde yaşayan insanlar ile buluşturmak amacı ile Trabzon Yıldızlı Beldesinde Go Kart tesisi kurmaya karar verdi.

Aylardır devam eden hazırlık çalışmalarında artık en son aşamaya gelindi.Tesis ile ilgili son çalışmalar gerçekleştiriliyor.Ve Trabzon Yıldızlı Go Kart 30 Ekim 2022 Pazar gününden itibaren Uzungöl’ün ardından Trabzon Merkezde de vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak.

TAHAN-TECRÜBELERİMİZİ TRABZON İNSANI İLE BULUŞTURUYORUZ

Go Kart etkinliğinin son derece keyifli ve de ilgi çekici bir etkinlik olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Trabzon Yıldızlı Go Kart İşletme sahibi Yakup Tahan,bu konuda zengin bir altyapı ve bilgi birikimine sahip olduklarını,Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de yaklaşık olarak 20 seneden fazladır bu işle meşgul olduklarını ve bu zengin bilgi ve altyapı tecrübeleri ile bundan sonra Trabzon Merkezde bulunan vatandaşlarımıza da hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Go Kart etkinliğinin son derece keyifli bir etkinlik olduğunu ifade eden işletme sahibi Tahan,insanların Go Kart etkinliği ile tanıştıktan sonra bu etkinliğin tabiri caiz ise bağımlısı olduklarını ve bir türlü vaz geçmek istemediklerini sözlerine ekledi.

İşletme Sahibi Tahan Trabzon Yıldızlı Arena Go Kart tesisi ile ilgili de şu ifadeleri kullandı.

“Tesisimiz 30 Ekim 2022 Pazar gününden itibaren Trabzon insanımıza hizmet vermeye başlayacak.Trabzon’da insanlarımıza kaliteli hizmet sağlıyoruz.Şu an itibarı ile 8+1 olarak  9 tane aracımız ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye hazırlanıyoruz.350 Metre uzunluğundaki pistimizde araçlarımızda kask takma  zorunluluğu bulunuyor.Bunun yanı sıra uzun saçlara sahip olan müşterilerimize de özel boney vererek müşterilerimizi her hangi bir kaza durumuna karşı güven altına alıyoruz.Bunun yanı sıra olabilecek muhtemel bir kazayı önlemek amacı ile araçlarımızda hız sınırlamamız da mevcut.

Yıldızlı Arena Go Kart tesisinde şu an için yetişkinlere hizmet vermeye başlayacaklarını ifade eden İşletme sahibi Yakup Tahan, işletmelerinde çocuklar için de eksrtra alan hazırlamayı planladıklarını ve ilerleyen dönemler içerisinde tesislerine çocuk oyun alanları da ekleyerek faaliyet alanlarını genişletmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Yıldızlı Arena Trabzon' Açılıyor.

İlginizi Çekebilir