Yıldızlı Arena Go Kart Trabzon'un Hizmetinde

Yıldızlı Arena Go Kart Trabzon

Uzungöl’lü genç İş Adamı Yakup Tahan tarafından hizmete açılan Yıldızlı Arena Go Kart gerçekleştirilen muhteşem bir açılış töreni ile Trabzon insanının hizmetine açıldı.

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde,Sera Gölü yolu üzerinde Akçaabat-Trabzon Karayolunun hemen yan tarafında yer alan 350 metrekaralik bir alanda oluşturulan Yıldızlı Go Kart Arena 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilen muhteşem bir tören ile Trabzon insanının hizmetine açıldı.

Trabzon’da yarış severlerin merakla beklediği. Yıldızlı Arena Go-Kart 30 Ekim 2022 tarihinden itibaren Trabzon insanına hizmet vermeye başladı.

9 araçla hizmet vermeye başlayan Yıldızlı Arena Go-Kart’ta yarış sektörünün en modern araçlarından olan 6.5 beygir gücünde araçları yarış severlerle buluşturacak.

350 metre uzunluğundaki pist ile adrenalin dolu yarışlara imza atılacak olan Yıldızlı Arena Go-Kart’ta güvenlik önlemleriyle de dikkat çekiyor. 

 Yıldızlı Arena Go Kart Tesisinin açılış törenine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir,Akçaabat Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Uğur Can,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Profesyonel Fotoğraf Sanatçısı Metin İnan,Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan,Uzungöl Turizm İşletmecilerinden Muhammet Karagöz ve  öçok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Akçaabat Yıldızlı Mahallesi Muhtarı Uğur Can,bir teşekküe konuşması yaparak Mahallesinde böyle güzide bir tesisin açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve tesis sahibi Yakup Tahan’a teşekkür etti.

 AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN EKİM İŞLETME SAHİBİ TAHAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldızlı Arena GO-Kart Tesisi açılışına katılan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon ilinin Turizm anlamında iki güzel değeri Akçaabat ve Uzungöl’ün bu tesis ile ortak bir hedef etrafında bir kere daha kenetlendiğini ifade etti., 

Başkan Osman Nuri Ekim’in konuşması şu şekilde:

‘’Öncelikle kıymetli misafirlere saygılarımı sunuyorum. İşletme sahibi adına Yıldızlı Arena GO-Kart Tesisi’ne hoş geldiniz demek istiyorum. Turizmin ilimizde geliştiği dönemlerde bu gibi tesislere ihtiyacımız var. İşletme sahibimiz Sevgili Yakup Tahan,Uzungöl’den geldi ilçemiz Akçaabat’ta yatırım yapıyorlar. Ona ilçemiz adına teşekkür etmek istiyorum. Bu gibi tesislerin ilçemizde ve ilçelerimizde çoğalması gerekiyor. Özellikle gelen yabancı turistlerin vakitlerini geçireceği bu gibi alanlara ihtiyacı var. İlimizde, Akçaabat’ımızda bu gibi tesislerin önünü açmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yakup kardeşimiz ilk geldiğinde, ‘İnceleyim yapılabiliyorsa elimizden gelen yardımı size göstereceğiz’ dedik. Şükürler olsun. Rabbim imkan verdi ve burada güzel bir işletme açıldı. Ona ilçemiz adına bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu işletmenin Yakup kardeşime ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ 

MODERN TESİS GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İşletme sahibi Yakup Tahan ve İşletme Müdürü Oktay Özen tarafından çok büyük bir itina ve özen ile hazırlanan Yıldızlı Arena Go Kart hem şık tasarımı hem modern görünümü hem de zengin altyapısı ile tabiri caiz ise adeta göz kamaştırıyor.

Yaklaşık 350 metre uzunluğundaki modern parkur Go Kart etkinliği için en modern imkanlar ile hazırlanarak macera tutkunlarının hizmetine sunuldu.

9 araçla hizmet vermeye başlayan Yıldızlı Arena Go-Kart’ta yarış sektörünün en modern araçlarından olan 6.5 beygir gücünde en modern  araçları yarış severlerle buluşturuyor.

Tesisin Cafe ve bahçe bölümü son derece modern ve şık bir şekilde hazırlanarak Trabzon insanının hizmetine sunulmuş.Yarışseverler parkurda heyecanlarını giderirken aileleri ise modern cafe ve çay bahçesinde dinlenerek yorgunluklarını atmış oluyorlar.

Akçaabat ilçesine de farklı bir renk ve güzellik katmış olacak Yıldızlı Arena Go Kart tesisi.Hem İlçeye örnek ve güzel bir tesis kazandırmış olarak İlçenin Turizm alanındaki marka değerini yükseltmiş olacak hem de insanların hafta sonları ve akşamları dinlenebilecekleri,şehir merkezine iki dakika mesafede doğa ile baş başa kalabilecekleri,aileleri ile birlikte çaylarını keyifle yudumlayabilecekleri bir turizm tesisine kavuşmuş olacak Akçaabat İlçesi.

TURİZM ANLAMINDA TRABZON İLİNE ÖNEMLİ KATKI SUNACAK

Ülke ve Dünya Turizminin en önemli merkezlerinden olan Trabzon İlinde Yıldızlı Arena Go Kart tesisinin açılmış olması Alternatif Turizm etkinlikleri kapsamında Trabzon İli için çok farklı olacak ve çok önemli bir eksikliği de gidermiş olacak.

UZUNGÖL’DEKİ TECRÜB ELERİNİ TRABZON İNSANI İLE BULUŞTURACAK

İşletme sahibi Yakup Tahan…Yaklaşık 25 senedir Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de Go Kart işletmesi ile Ülke ve Dünya Turizmine hizmet sunuyor.Bu konuda son derece tecrübeli olan Yakup Tahan 25 senelik birikimi ile şimdi de Trabzon ilinde Ülke ve Dünya Turizmine ve Trabzon insanına hizmet vermeye hazırlanıyor.

İşletme Müdürü Oktay Özen ile birlikte etrafında profesyonel bir ekip kuran İşletme sahibi Yakup Tahan,altyapısı ile göz kamaştıran tesisini profesyonel personeli ile bütünleştirerek Trabzon insanı,Karadeniz ve Ülke Turizmine hizmet vermeye hazırlanıyor.



Anahtar Kelimeler: Yıldızlı Arena Trabzon' Hizmetinde

İlginizi Çekebilir