Yomra Residance Göz Kamaştırıyor

Yomra Residance Göz Kamaştırıyor

Çaykara Uzungöllü turizmcilerden Karadeniz Turizmine yeni ve farklı bir çehre kazandırmak Amacı ile Yomra İlçemizde yapılan Yomra Residance 28 Mayıs tarihinde düzenlenen dillere destan bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Uzungöllü İş Adamları Yaşar Aküyüz, Murat Akyüz, Metin İnan ve Cemil Kantekin Ortaklığında yapılan Yomra Residance´nin açılış merasimine Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hamit İnan, TÜRSAB Karadeniz Bölge Birlik Başkanı Suat Gürkok, Trabzon´da bulunan Turizm Acenteleri, Trabzon Turizminin önemli katılımcıları, Uzungöl´de bulunan Tüm Turizm İşletmelerinin sahipleri ile yüzlerce davetli katıldı./resimler/2016-5/29/2117374958489.jpgAçılışta bir konuşma yapan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Karadeniz Turizminin artık Ulusal ve Uluslararası alanda önemli bir cazibe Merkezi haline geldiğini ifade etti. Turiste kaliteli Hizmet anlamında herkesin elini taşı n altına sokması gerektiğini  ifade eden Başkan Tok bu anlamda Yomra Residance Ortaklarının bu tesisi açmak sürati ile Karadeniz Turizmine önemli bir hizmet sunduklarını ifade etti. Otel Ortaklarına teşekkür eden Başkan Tok bu tür örnek tesislerin bölgede artması gerektiğini ifade etti./resimler/2016-5/29/2118185896905.jpgDaha Sonra söz alan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise her alanda Trabzon İlimizin lokomotifi durumunda bulunan Yomra İlçemizde böylesine güzel bir tesisi açmanın mutluluğunu ve de heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Karadeniz Turizminin artık Uluslararası alanda söz sahibi olduğunu ifade eden Başkan Sağıroğlu tüm Turizm işletmelerinden Hizmet kalitesi anlamında üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmelerini istedi. Para kazanmanın her zaman için ikinci planda olması gerektiğini ifade eden Başkan Sağıroğlu esas amacın ise Hizmet Kalitesini artırmak olması gerektiğini ifade etti./resimler/2016-5/29/2120127461565.jpgDaha Sonra ise Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve TÜRSAB Karadeniz Bölge Birlik Başkanı Suat Gürkok tarafından Kurdele kesilerek Otelin açılışı gerçekleştirildi. Otelin bölümlerini gezen ve otel hakkında görevlilerden bilgi alan Belediye Başkanları uzun süre tesis sahipleri ile otelin lobisinde sohbet ederek otel hakkında bilgi aldılar./resimler/2016-5/29/2120501837379.jpgFARKLI VE ÖZEL BİR MEKÂN YOMRA RESİDANCE

Her biri 120 metrekare olan toplam 12 adet apart dairelerden oluşuyor Yomra Resadance. Tesisin kapısına geldiğinizde öncelikle rahat ve ferah bir ortam ilişiyor gözünüze. Kapıdan adımınızı içeriye attığınızda ise sizleri güler yüzle karşılayan otel personeli bu rahat ve ferah ortama eşlik ediyor. Bir yanda  Modern Dinlenme salonu diğer yanda ise yine Modern Restaurantı ile adeta insanı büyülüyor Yomra Residance.

Ve 2016´ya yakışan bir Asansör sistemi ile çıkıyorsunuz konaklayacağınız dairelerinize.Daireler sizlere asla bir ev ortamını aratmıyor. Daha önce de söyledik tam 120 metrekare Apart daireler. Oturma salonu gen,iş ve içinde aradığınız her şey var. En modern malzemeler ile ve vde mükemmel bir işçilik yapılarak hazırlanmış.

Banyosu,Wc´leri,4 yataklı çocuk yatak odası ve modern bir ebeveyn yatak odası ise Apart dairemizin diğer kısımları.Her biri göz kamaştıran ve bakmaya dahi doyamayacağınız muhteşem görsel efektler ile hazırlanmış.

Ve Mutfağımız.İçinde adeta yok yok mutfağımızda.Bir Turistin ihtşiyaç duyacağı her şey A-dan Z-ye kadar düşünülmüş mutfağımızda. Ve  tabi ki mutfağımızın Denize bakan tarafından bir balkon açılmış. Misafirlerin akşam çaylarını deniz manzaralı bir ortamda içebilmeleri için her şey düşünülmüş.

Deniz tarafındaki tüm odalar denizi görüyor Yomra Residance´de.Ve de misafirlerin memnun kalabilmeleri için Karadeniz´den memnun ayrılabilmeleri için her şey düşünülmüş ,planlanmış ve de bu şekilde tasarlanmış Yomra Residance.

Yeniden Otalin Lobisine dönüyoruz. Otel personelinin tamamı mükemmel bir şekilde hem İngilizce hem de arapça konuşuyor.Ve de Otel Müdürünün yönetiminde bir arı gibi çalışıyor Yomra Residance Personeli.Oerada kaldığımız süre içerisinde gözümden kaçmayan bir ayrıntıdan söz etmeden geçemeyeceğim.Gelen her misafirişn masasına önce pastası sonra çayı ardından meyvesi hiç zaman kauybetmeden ve de muhteşem bir müşteri memnuniyeti prensibi ile müşterilerin hizmetine sunulmuş.

Açılıştan sonra görüşlerini aldığımız İşletme Müdürü Yunus Emre Aydın ise Trabzon Turizmine Apart Otel anlamında beş yıldızlı hizmet anlayışı ve misafirlerinin her ihtiyaçlarına lüks cevap veren konfor ve çizgileriyle Otellerinin Şehrimizin hızla gelişen Yomra İlçesine kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Severek ve de haz alarak dahil oldukları bu sektörde açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan destek vererek yanlarında bulunan,Belediye Başkanlarına ve Tüm Katılımcılara Teşekkür eden Müdür Yunus Emre Aydın bu destekten aldıkları güç ve cesaret işle Bölge Turizmine kaliteli hizmet sunabilmek için yoğun bir tempoda çalışacaklarını ifade etti.

Yomra Residance Oteli iki farklı tipte tasarladıklarını ifade eden Müdür Aydın;King Suit Apartman ve Aucen Suit Apartman olarak tasarladıklarını ifade etti.

Karadenizimizi ziyarete gelen özellikle de arap turistlerin en fazla görmek istedikleri  ve de konaklamak istedikleri yerlerden biridir Apart Daireler.Ve de Yomra Residance Yönetim Kurulu tüm bunları çok iyi hesaplayarak uzun bir araştırma vsonucunda ortaya böylesine muhteşem bir tesis çıkardı.

Evet dünkü  izlenimlerimiz ile bizlerden 10 puan üzerinden 10 almayı başardı Yomra Residance.Hem Tesis Tasarımı hem de hizmet kalitesi ike.Teşekkürler Sevgili Murat Akyüz,Metin İnan,Yaşar Akyüz ve Cemil Kantekin?Karadeniz Turizmine farklı bir çehre ve yeni bir boyut kazandırdığınız için?

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Yomra Residance Kamaştırıyor

İlginizi Çekebilir