Yurt Yaylasında Elektrik Akımına kapılarak Öldü!

Yurt Yaylasında Elektrik Akımına kapılarak Öldü!

Yurt Yaylasında elektrik kesintisini bakmak için direğe çıkan İbrahim Düzenli, akıma kapılarak öldü.

Yurt yaylasında evinin yanında elektrik arızasını gidermek için Elektrik direğine çıkan Dernekpazarı ilçesinden (imam lakaplı) İbrahim Düzenli Elektrik Çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. 

Dernekpazarı İlçesinde uzun zaman esnaflık yapan Belediyeden emekli İbrahim Düzenli ( İmam lakaplı) irili ufaklı 12 trafik kazası. Çok sayıda iş kazası ve iki kez kalp ameliyatı geçirdi. Pille yaşamına devam ederken çalışma azminden hiçbir şey kaybetmedi. Hepsinden de galip çıkmasını becerdi. Amma uzun yıllar çalıştığı elektrik deneyimine rağmen elektrik akımına yenik düştü. 

Yurt Yaylasına çıkmıştı Cuma günü. Dün ( 06.07.2015) sahur yemeğinden sonra elektriği kesildi. Sabah saat 07.30 sularında elektrik direğine dayadığı merdivene tırmanarak tel bağlantılarındaki kireçlemeyi önleyip aydınlığa kavuşmak istedi. İşte ne olduysa o an oldu. Direğe çıkarken  ?acelen ne daha sonra yaparsın? diyen komşusu az sonra direğin dibinde yattığını gördü. Elektrik akımına kapıldı elinden giren elektrik kulağını patlatarak çıktı. Muhabirimiz Fahri Düzenli nin 1939 doğumlu amcaoğlu olan İbrahim in cenazesi 07.07.2015 Salı günü öğlen namazına müteakip İlçe Merkezinde kılınacak cenaze namazından sonra Güney Mahallesin deki aile kabristanına defnedilecektir.

Haber: Fahri Düzenli/Dernekpazarı  



İlginizi Çekebilir