Yusuf Yazıcı Avrupa´yı Sallıyor!

Yusuf Yazıcı Avrupa´yı Sallıyor!

Geçtiğimiz yıllarda Erdoğdu Anadolu Lisesi ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan Çaykaralı 19 yaşındaki Yusuf Yazıcı´nın Trabzonspor´da çıkışı sürüyor.

Trabzonspor´un 20 yaşındaki oyuncusu Çaykaralı Yusuf Yazıcı, hem performansıyla yıldızlaşıyor hem de gelecek adına umut veriyor.  Bordo-Mavili ekiple sözleşmesini 2020´ye kadar uzatan Yusuf Yazıcı, 15 resmi maçta 5 gol atıp 9 asist yaptı. Trabzonspor´da Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke´den sonra alt yapıdan yetişen en önemli oyuncu olarak görülen Yusuf Yazıcı, ciddi anlamda gelecek vaat ediyor.  Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak olan Trabzonspor´da Yusuf Yazıcı´nın da önemli bir faktör olacağı, ilerleyen yıllarda direkt Avrupa´ya transfer olacak potansiyele sahip olduğu konuşuluyor.    

14 MAÇ 5 GOL 7 ASİST
Bu sezon Mehmet Ekici´nin yokluğunda ilk 11´deki yerini sağlamlaştıran genç oyuncu gösterdiği performansla birçok takımın radarına girmeyi başardı. Trabzonspor forması altında bu sezon çıktığı 14 maça çıkan Yazıcı bu mücadelelerde 5 gol atıp 7´de asist yapma başarısı gösterdi.
 
PSV İZLETTİ

Trabzonspor ile sözleşmesini 5 yıl daha uzatan genç oyuncu için Hollanda´nın dev kulübü PSV´nin oyuncuyu izletmek için Akhisar mücadelesine bir temsilci gönderdiği öğrenildi. Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal´dan Başkan Usta´sına kadar tüm camianın üzerine titrediği oyuncu için PSV Eindhoven kulübünün geniş kapsamlı bir rapor oluşturduğu sezon sonunda oyuncunun grafiğine göre bir teklif yapacağı da gelen bilgiler arasında.



Anahtar Kelimeler: Yusuf Yazıcı Avrupa Sallıyor

İlginizi Çekebilir