Yusuf İle Büşra'dan Masal Park'ta Masal Tadında Bir Düğün

Yusuf İle Büşra

Yusuf Keleş İle Büşra Erdoğrul Uzungöl'de Masal Tadında Bir Düğün Töreni İle Evliliğe İlk Adımlarını Attılar.

Uzungöl’ün Genç Turizmcilerinden Nova Uzungöl Yöneticisi Bilgisayar Mühendisi Yusuf Keleş ile aslen Trabzon Tonya’lı olan ve Akçaabat’ta yaşayan Büşra Erdoğrul  30 Ağustos 2020 Pazar Günü  Uzungöl Masalpark’ta gerçekleştirilen masal tadındaki bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Hamza(Kenan) Keleş’in yakışıklı oğlu Yusuf ile Akçaabat’ın sevilen isimlerinden Rasim Erdoğrul’un dünyalar güzeli kızı Büşra’nın düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Gündüz saatlerinde açık havada,maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen düğün töreninde gelin ve damat muhteşem görsel efektler ile süslenmiş görüntüler eşliğinde salona geldiler.

ÇİÇEK YAĞMURU

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Masalpark Uzungöl,Ali Keleş,Murat Uzun ve Uzungölcom adına hazırlanan çiçekler düğüne farklı bir güzellik kattı

Ayrıca Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Çaykara Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar tarafından takdim edilen çiçöek göz kamaştırdı

RESMİ NİKAH TÖRENİ

Genç Çiftlerin resmi nikahları Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyılırken Gelin Büşra Erdoğrul’un nikah şahitliği Canan Akbulut,Damat Yusuf Keleş’in Nikah Şahitliği ise İlker Kanık tarafından yapıldı

Resmi Nikah Töreninin ardından evlilik cüzdanı Nikah Memuru İbrahim Yılmaz tarafından gelin Büşra Keleş’e takdim edildi.

Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmez iki ismi Erol Akyüz ile Ahmet Karaca’nın  sahne aldığı düğün töreninde sanatçıların çaldığı oyun havaları eşliğinde davetliler oyun oynarken horon esnasında sosyal mesafe çubuğu kullanıldı,diğer oyunlarda ise sosyal mesafeye özen gösterildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde genç çiftler davetlilerin alkışları eşliğinde birbirlerine ömürlerinin ilk yaş pastasını ikram ederken takı töreni esnasında ise sadece gelin ve damadın anne ve babalarının gelin ve damada takı takmasına müsaade edildi davetliler ise gelin ve damadın 1 metre önüne konulan takı sepetine takılarını takarken gelin ve damadı karşıdan selamlayarak takı törenini tamamlamış oldular.

BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUN HAVALARI

Takı Töreninden sonra özellikle Akçaabat ve Tonya’dan gelen gelin Büşra Erdoğrul’un yakınlarının ve arkadaşlarının birbirinden güzel oyunlarını düğüne katılan davetliler alkışlar eşliğinde izledi ve oyunlar esnasında sosyal mesafe kuralına çok dikkat edildi.

Düğünün son bölümünde ise aile fotoğrafları çekilerek genç çiftlerin düğün töreni tamamlanmış oldu.

DİNİ TÖREN EVDE

Düğünün son bölümünde genç çiftlerin düğün töreni Gölbaşı İmam Hatibi Fatih Şirin tarafından Damat Yusuf Keleş’in evinde kıyıldı.

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını vererek evlilik kervanına katılan Büşra & Yusuf Keleş çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

DAMADA TATLI BİR SÜRPRİZ

Düğünün son bölümünde damadın arkadaşları tarafından çeşitli şakalar gerçekleştirilerek damadın evlilik hayatına katılması kutlandı



Anahtar Kelimeler: Yusuf Büşra' Masal ' Masal Tadında Düğün

İlginizi Çekebilir