Yusuf İle Özlem'den Ömürlük İmza

Yusuf İle Özlem

Yusuf Karatay İle Özlem Yazıcı Uzungöl'de Gerçekleştirilen Düğün Töreni İle Evlendiler

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Yusuf Karatay ile aslen Uzungöl'lü olan ve Bursa'da ikamet eden Özlem Yazıcı Uzungöl'de gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Alçakköprü Mahallesinden Süleyman Karatay'ın yakışıklı oğlu Yusuf ile Bursa'da ikamet eden hemşerilerimizden Şaban Yazıcı'nın dünyalar güzeli kızı Özlem'in düğün törenleri 15 Ocak 2021 Cuma akşamı Uzungöl İnan Kardeşler Hilmi İnan tesislerinde gerçekleştirildi. Pandemi kuralları çerçevesindehijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen dğün töreni sınırlı katılım ile maske ve sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.
Düğün töreninde resmi nikah salonda kıyıldı.Düğünde gelinin Nikah Şahitliğini Tuğba Sağlam yaparken Damadın nikah şahitliği ise Mustafa Sağlam yaptı.Genç çiftlerin Resmi nikahları Çaykara Belediye başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı. Evlilik makamının çok kutsal bir makam olduğunu ifade eden Başkan Hanefi Tok evlilikte mutlu olmanın kuralının sevgi,saygı ve sadakat olduğunu gençlerin mutlaka bu kurallara uymaları gerektiğini ifade etti.Başkan Hanefi Tok daha sonra evlilik cüzdanını Gelin Özlem Karatay'a takdim etti. 

TAKI TÖRENİ
Genççiftlerin takı töreni Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.Misafirler sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde ve de maskeli olarak kendilerine verilen zarflara takılarını koyduktan sonra hazırlanan sepetin içine koydular.Hiç kimsenin gelin ve damat ile tokalaşmasına müsaade edilmedi.Misafirler karşıdan gelin ve damadı selamlayarak tebrik ettiler. Düğün Töreni aile fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve en doğru kararlarını veren Yusuf &  Özlem Karatay çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



Anahtar Kelimeler: Yusuf Özlem' Ömürlük

İlginizi Çekebilir