Zafer Özel Eğitim Okulu Uzungöl´de

Zafer Özel Eğitim Okulu Uzungöl´de

Trabzon İlinde Eğitim Öğretim veren Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmen ve Öğrencileri için Müdür Yardımcısı Ali Haydaroğlu ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin Organizasyonu ile Uzungöl Gezisi düzenlendi.

Trabzon İlinde Eğitim Öğretim veren Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmen ve Öğrencileri  için Müdür Yardımcısı Ali Haydaroğlu ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali´nin Organizasyonu ile Uzungöl Gezisi düzenlendi.

Daha önce Çaykara İlçe Milli Eğitim Özel Büro´da görev yapan ve Çaykara İlçemize çok kıymetli Hizmetler yaptıktan sonra Trabzon Merkeze tayini çıkan Zafer Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Ali Haydaroğlu tarafından Organize edilen geziye 50 öğrenci,50 veli ve 20 öğretmen katıldılar.

/resimler/2019-10/31/0921030657948.jpgZafer Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Kemal Kocaman´ın da katıldıkları Okul Gezisine Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali de katılarak öğrencilere eşlik etti.

AMAÇ ÖĞRENCİLERİN SOSYAL HAYATA UYUM SAĞLAMALARI

Öğrencilerin Sosyal olaylara ilgi göstedrmesiSosyal Çevre içinde bulunmaktan hoşlanması ve başkaları ile İş Birliği yapmasını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen Gezi Etkinliği aynı zamanda ailelerin de Özel Eğitim sürecinin her boyutuna aktif olarak katılımlarının sağlanması amacı ile de gerçekleştirildi./resimler/2019-10/31/0921338313109.jpgÖğrencilerde Çevre ve Doğa Bilinci geliştirme amacı ile gerçekleştirilen Gezi Organizasyonunda aynı zamanda öğrencilerin Sosyal Hayata uyum sağlamaları da hedeflendi.

UZUNGÖL´DE ÖĞLE YEMEĞİ

Öğrenciler,Öğretmenler ve Velilere ilk olarak Uzungöl´de Öğle yemeği  ikramı gerçekleştirildi .Uzungöl´lü Hayırsever İş Adamları tarafından gerçekleştirilen öğle yemeği organizasyonunda öğrencilerimiz aileleri ile birlikte öğle yemeklerini yediler

DURSUN ALİ İNAN MÜZE ZİYARETİ

Uzungöl Turizminin Mimarı Turizmci Dursun Ali İnan tarafından açılan Dursun Ali İnan Müzesi  öğrenciler,öğretmenler ve veliler tarafından ziyaret edildi.

Bölgemizin son 100 senelik yaşantısından derin izler taşıyan Dursun Ali İnan Müzesi büyük bir beğeni ile ziyaret edildi./resimler/2019-10/31/0922086751396.jpgÖğrencilerde Kültür kavramının oluşmasında çok büyük katkı sağlayacak olan Dursun Ali İnan Müzesi Öğretmenler,Öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir ilgi ile gezildi.

GÖL ÇEVRESİNDE SERBEST ZAMAN

Öğrenciler Öğretmenleri ve velileri refakatinde göl çevresinde yürüyüş yaparak güzel havanın tadını çıkardılar.

OKUL BAHÇESİNDE FİDAN DİKİMİ

Öğrenciler tarafından Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları Okul bahçesine Fidan Dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Fidan Dikme Etkinliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Zafer Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Kemal Kocaman ve Müdür Yardımcısı Ali Haydaroğlu da Fidan Dikimine eşlik ederek öğrencilerin bu tatlı heyecanlarını paylaştılar.

Haber:Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir