Zehra İle Murat'tan Düğüne Davet

Zehra İle Murat

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Zehra Birlik ile Murat Şenoğlu 19 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Zehra Birlik ile Murat Şenoğlu 19 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

İlçemiz Ataköy Mahallesinden Merhum Gülten ile Mehmet Birlik’in  dünyalar güzeli kızları Zehra ile İlçemiz Taşören Mahallesinden Havva& Merhum Muslim Şenoğlu çiftinin yakışıklı oğulları Murat gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en özel gününde tüm sevdiklerimizi ve gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu pekiştirecektir.Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç Çiftlerin düğün törenleri 19 Mayıs 2023 Cuma Günü saat 16.00’da Yeni Terminal binasında bulunan Çaykara Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Damat Murat Şenoğlu gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Birlik ve Şenoğlu aileleri olarak hayatımızın en özel günü için aylardır yorucu ve tatlı bir telaş içinde koşturuyoruz.Bu tatlı telaş içinde imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmak üzere davet etmeye çalıştık.Ancak bu tatlı telaş içinde mutlaka unutabileceğimiz gönül dostlarımız olabilir.Bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesindeki haberimiz bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve haberi okuyan tüm gönül dostlarımızın düğün törenimize davetli olduklarını ifade etmek istiyoruz.

DÜĞÜN TÖRENİ

TARİH:19 Mayıs 2023 Cuma

SAAT:16.00

YER:Çaykara Belediyesi Konferans Salonu

NOT:19 Mayıs 2023 Cuma Günü saat 15.00’da İlçemiz Ataköy Mahallesinde bulunan kız evinden gelin alma gerçekleştirilecektir.Konvoy saat 14.30’da Çaykara Merkez Hurmalık Camii önünden hareket edecektir.



Anahtar Kelimeler: Zehra Murat' Düğüne Davet

İlginizi Çekebilir