Zeki Bilge 2.Kitap Şenliği

Zeki Bilge 2.Kitap Şenliği

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından 13-17 Mart 2017 tarihlerinde ilçemizde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 2.Kitap şenliği düzenleniyor.

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından 13-17 Mart 2017 tarihlerinde ilçemizde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik 2.Kitap şenliği düzenleniyor.

İlki geçen yıl düzenlenen kitap şenliği bu sene farklı ve de zenginleştirilmiş etkinlikleri ile öğrencilerimiz ile buluşuyor.

Zeki Bilge İlkokulu Kütüphaneler Haftası 2.Kitap Şenliği kapsamında Okuyorum Oynuyorum Projesi ile hazırlanan 2. Kitap şenliği hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

SPONSOR İSTANBUL DERNEĞİ

Merkezi İstanbul´da bulunan Trabzon ve Çaykaralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yarışmanın Sponsorluğunu üstleniyor. Yarışmadaki tüm giderler derneğimiz tarafından karşılanıyor.

KAYMAKAM´DAN ÖZEL ÖDÜL

Çaykara Kaymakamımız İhsan Ayrancı tarafından ise Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilere çeşitli özel ödüller verilecek

İLK OLARAK ÖĞRENCİLERE KİTAP

Proje kapsamında ilk olarak proje ekibi tarafından Yazar Abdülkadir Süphandağı´nın ?Küçük Kalplere Kur´an Hikayeleri? isimli kitapları ilçemizde bulunan bütün dördüncü sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Ve de öğrencilerimizden bu kitapları okumaları istendi.

İKİNCİ AŞAMA KUMBARA

Yarışmanın ikinci aşamasında ise Proje Ofisi tarafından özel olarak hazırlanan kumbaralar İlçemizde bulunan tüm okullara dağıtıldı ve de her öğrenciye bir kumbara verildi. Ayrıca öğretmenler kitap fuarı için öğrencilerden kumbarada para biriktirilmesi önerildi.

İLK HEYECAN 6 MART´TA

Yarışmada ilk heyecan 6 Mart 2017 tarihinde yaşanacak. Bu tarihte İlçemizde bulunan tüm dördüncü sınıf öğrencileri dağıtılan kitap ile ilgili olarak ortak bir sınava tabi tutulacaklar. Bu sınavda hem Çaykara İlçemizde dereceye giren öğrenciler belirlenecek hem de her okulda ilk üç sırayı alacak olan öğrenciler belirlenecek.

İLÇE ÖDÜLLERİ

İlçe Birincisine Bisiklet

İlçe İkincisine Tablet Bilgisayar

İlçe Üçüncüsüne MP3

OKUL DERECELERİ: İlçemizdeki her okulda

Okul Birincilerine: Spor Ayakkabı

Okul İkincilerine Kaliteli Saat:

Okul Üçüncülerine: Futbol topu verilecek.

KİTAP FUARINA MODEL KIRTASİYE GELİYOR

Kitap Fuarı için Zeki Bilge İlkokulu Yöneticileri tarafından Trabzon ilimizde bulunan tüm kırtasiyelere teklif götürüldü. Model Kırtasiye şenliğe katılmayı kabul etti.

HEM OYUN HEM KİTAP

Kitap Fuarı 13 Mart 2017 Pazartesi günü başlayacak. Etkinliğin gerçekleştirileceği her okula hem kitap stantları kurulacak hem de okulların bahçelerine yerleştirilecek çeşitli oyun parkurları ile öğrencilerin unutamayacakları muhteşem bir gün yaşamaları sağlanacak.

İŞTE TAKVİM

13-14 Mart 2017-Pazartesi Salı-Zeki Bilge İlkokulu-Ortaokulu

15 Mart 2017-Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi

16 Mart 2017 Perşembe Saat 08.00-12.00 Arası-Taşkıran Eğitim Kurumları

Saat 13.00-17.00 Arası Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumları

17 Mart 2017 Cuma-Karaçam İlkokulu-Ortaokulu

Haber:Çaykara Gündem



Anahtar Kelimeler: Zeki Bilge Kitap Şenliği

İlginizi Çekebilir