Zeki Bilge İlkokulu Bisiklet Turnuvasına Hazırlanıyor

Zeki Bilge İlkokulu Bisiklet Turnuvasına Hazırlanıyor

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu 27 Mart Pazartesi Günü Yapılacak Olan Bisiklet Yarışmalarına Hazırlanıyor

ZEKİ BİLGE BİSİKLET TAKIMI TURNUVAYA HAZIRLANIYOR

Öğrencilerimizin sadece akademik anlamda bir üst öğrenime iyi hazırlanması adına yoğun bir temponun harcanmadığı aynı zamanda sosyal,kültürel ve de sportif anlamda da kendilerini yetiştirmeleri için yoğun bir gayret sarf edilen Çaykara İlçemizde bir güzel spor etkinliği daha Merkez Zeki Bilge İlkokulundan geldi.

/resimler/2017-3/24/1436534861937.jpg

Bu yıl hazırladıkları birbirinden güzel proje ve etkinlikler ile herkesin takdirini kazanan Zeki Bilge İlkokulu müzesine bir kupa daha koymaya kararlı görünüyor.Kısa bir süre önce masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarında  Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başaran ve de İlçemize iki kupa getiren Zeki Bilge İlkokulumuz bu defa Bisiklet alanında İlçemize başarı kazandırmak için yoğun bir tempo ile bisiklet yarışmalarına hazırlanıyor.

BİSİKLETLER HES FİRMALARINDAN

Çaykara İlçemizde faaliyet gösteren Enerji Sa ve Bahser Enerji tarafından öğrencilerimizin bisiklet ihtiyaçları karşılandı.Bu anlamda hem Okul İdaresi hem de Çaykara İlçemiz adına her iki firmaya da teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.

ÖMER ÖĞRETMENİN BÜYÜK BAŞARISI

BU cümle bize ait bir cümle değil.Bu cümle Çaykara Zelki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan Hocamıza ait.Sabah haber için aradım İzzet Hocamızı.Hilmi Hocam dedi bana.Ömer Hocamızı durdurmak mümkün değil.Ömer öğretmenimiz Sınıf Öğretmeni ama Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz kadar etkinlikten etkinliğe koşuyor.

/resimler/2017-3/24/1437150674654.jpg

Önce Satranç Takımımızı İl Üçüncüsü yaptı Ömer Öğretmenimiz.Sonra bir İl üçüncülüğü de Masa Tenisi takımımız ile kazandı.Şimdi ise kafayı bisiklete takmış.Bisiklette de derece elde edeceğim diyor.Bisikletten sonra ise sırada futbol takımı var diyor İzzet Müdürümüz.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TANIYALIM

Zeki Bilge İlkokulumuz Yarışmalara Kızlar ve Erkekler kategorisi olmak üzere iki ayrı kategoride katılıyor.Yarışmalarda Okulumuzu temsil eden Öğrencilerimiz ise şunlar.

KIZ ÖĞRENCİLER KATEGORİSİ

1-Emine Tuana Gönci

2-Ayşenur Özdemir

3-Zehra Tatlı

4-İclal Gergin

5-Merve Ulu

ERKEK ÖĞRENCİLER KATEGORİSİ

1-Yavuz Selim Saylan

2-Ahmet Enes Selçuk

3-Berat Döner

4-Emrullah Naim Gedik

5-Ömer Tuncer

6-Miraç Saim Küçük

ANTRENMANLAR İLÇE STADYUMUNDA

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimiz günlerdir yarışmalara hazırlanıyorlar.Ömer  Öğretmenimizin önderliğinde kasklarını kafalarına geçiren ve de bisikletlerine binen öğrencilerimiz Çaykara Çarşı içinde insanların meraklı bakışları arasından geçerek Çaykara İlçe Stadyumuna geliyor ve de burada antrenman yaparak profesyonel bir şekilde yarışmalara hazırlanıyorlar.

YARIŞMALAR TRABZON´DA

Okul Sporları Etkinlikleri Çerçevesinde Trabzon Gençlik Ve Spor İl Birinciliği tarafından düzenlenen Bisiklet yarışmaları daha önce ortaokul ve lise düzeylerinde gerçekleştiriliyordu.Bu yıl ise ilk olarak yarışmalara ilkokullar da dahil edildi.

/resimler/2017-3/24/1437393208203.jpg

Ve de ilk defa düzenlenecek olan ilkokul düzeyindeki yarışmalara Zeki Bilge İlkokulumuz 5 kız 6 erkek olmak üzere toplam 11 öğrenci ile katılıyor.Takım halinde gerçekleştirilecek olan yarışmalarda sporcuların elde ettikleri derecelere göre okul puanları ve de tabi ki dereceleri ortaya çıkacak.

5000 metre mesafede gerçekleştirilecek olan Bisiklet Yarışmaları 28 Mart 2017 Pazartesi Günü Saat 10.00´da Trabzon Tanjant yolu üzerinde gerçekleştirilecek.

GÖNAN-ÖĞRETMEN HER ŞEYDİR

Kendilerinin Okul İdarecileri olarak öğretmenlere yardımcı olmaya gayret ettiklerini ve de öğretmenlerin önlerini açmaya çalıştıklarını ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Öğretmenin ise çocuğun dünyası olduğunu ve de iyi bir öğretmenin çocuğun hayatında çok büyük bir öneme sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Öğretmenlik mesleğinin bir gönül ve de sevda mesleği  olduğunu bu işin temelinde çocuk sevgisinin yattığını ifade eden Müdür İzzet Gönan bu anlamda okullarındaki örnek ve de başarılı çalışmalarından dolayı Ömer Avcı öğretmenimize bir kere daha hem öğrencileri hem de okulu adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

/resimler/2017-3/24/1438067843952.jpg

Öğrencilerinin bisiklet ihtiyaçlarını karşılayan Hes Firmaları Enerji sa ve Bahser Enerji´ye okulu,öğretmen arkadaşları ve de öğrencileri adına teşekkür eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan maddi destek olmadan bu etkinlikleri gerçekleştirmenin mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Tüm Çaykara İlçesi adına öğrencilerimize üstün başarılar dilerken Ömer Öğretmenimizin azmi,çocuklarımızın üstün gayretli yoğun çalışmalarını gördükten sonra pazartesi günü Trabzon´dan Şampiyonluk Kupası bekliyoruz demek çok fazla hayalcilik olmasa gerek.

 



İlginizi Çekebilir