Zeki Bilge İlkokulu Trabzon Üçüncüsü

Zeki Bilge İlkokulu Trabzon Üçüncüsü

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzonspor Futbol Akademisi Tarafından Ortak Olarak Düzenlenen ve 32 Takımın Katıldığı Futbol Turnuvasında Zeki Bilge İlkokulu Trabzon Üçüncüsü Olmayı Başardı

ZEKİ BİLGE TRABZON ÜÇÜNCÜSÜ

Trabzon iL Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzonspor Futbol Akademisi tarafından İlkokullar Arasında düzenlenen Habip Şen Futbol Günleri 28 Nisan Cuma Günü oynanan Final Müsabakaları ile son buldu.

Final Grubunda toplamda 8 takımın mücadele ettiği ve de birbirinden zevkli ve de çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Turnuvayı Üçüncü olarak tamamladı ve de İlçemize bir kupa daha kazandırdı.

32 TAKIM KATILDI

Turnuvaya İl Bazında 32 takım katıldı.İlk olarak Grup aşamasında karşılaşmalar oynandı.Ve de bu müsabakalarda Zeki Bilge İlkokulumuz oynadığı 3 maçı da kazanarak  son 8 takım arasına kalmayı başardı ve Final Grubuna kaldı.

FİNAL MAÇLARINA YOĞUN İLGİ

Trabzon Kadir Özcan Tesislerinde düzenlenen Turnuvaya Trabzonspor Kulübünden ve Trabzon´dan yoğun bir ilgi gösterildi.Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu,Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Egemen,Okan Alemdaroğlu,Özer Bayraktar ,Adem Beder,Eski Başkanlardan Özkan Sümer,Trabzon Sporlu Oyunculardan Uğur  Demirok,Zeki Yavru,Yusuf Yazıcı ve Furkan Taş,Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Erkit ve kalabalık bir taraftar grubu katıldı.

ÖMER AVCI´NIN ÖZEL GAYRETİ

Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmeni Arkadaşımız Ömer Avcı ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak öğrencilerimizi Çaykara İlçe Stadyumunda çalıştırarak Grup ve de Final Müsabakalarına hazırladı.Satranç,Bisiklet,Atletizm,Masa Tenisi gibi bir çok alanda öğrencilerimi,ze şampiyonluklar ve kupalar kazandıran Ömer Avcı Öğretmenimiz futbolda da okuylumuzu Trabzon Üçüncüsü yapmayı başararak bir tarih daha yazmayı başardı.

FİNAL GRUBUNDA ÜÇ MAÇ

Zeki Bilge İlkokulumuz Final Grubunda üç maç oynadı.20´şer dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabakalarda Zeki Bilge İlkokulumuz Oynadığı üç maçın ikisini kazandı birini ise kaybetti.İşte Ekibimizin Final Grubunda oynadığı maçlar ve de aldığı sonuçlar:

Zeki Bilge İlkokokulu:3    Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu:0

Zeki Bilge İlkokulu:2     Temel Yaşar İlkokulu:0

Zeki Bilge İlkokulu:0      Hasan Ali Yücel İlkokulu:1

SADECE HASAN ALİ YÜCEL´E KAYBETTİLER

Zeki Bilge İlkokulumuz Final Grubu Müsabakalarında Hasan Ali Yücel İlkokuluna 1-0 kaybederek finale yükselme şansını kaybetti.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINDA FIRTINA GİBİ ESTİLER

Ekibimiz Final Grubu Üçüncülük müsabakasında Prof.İhsan Koz İlkokulu ile karşılaştı.Baştan sona üstün bir oyun sergileyen ekibimiz rakibini adeta gole boğdu ve de karşılaşmadan 5-1 gibi farklı bir skor ile galip ayrılarak Turnuvada Trabzon üçüncüsü olmayı başardı.

ŞAMPİYON YEŞİLTEPE İLKOKULU

Turnuvanın Final Maçında Hasan Ali Yücel İlkokulunu 2-0 yenen Yeşiltepe İlkokulu Turnuvayı Şampiyon olarak tamamladı.

ÜÇÜNCÜLÜK KUPASI YUSUF YAZICI´DAN

Ekibimizin Üçüncülük Kupası ve Madalyaları Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Turan Erkit Ve Trabzon sporumuzun yıldız ismi futbol kamu oyunun son zamanlarda en fazla konuştuğu isim Çaykara´lı oyuncumuz Yusuf Yazıcı tarafından takdim edildi.

Karşılaşma sonrasında kupalarını alan ve de hayranları oldukları Trabzon Sporlu oyuncular ile bolca hatıra fotoğrafı çektiren öğrencileri,miz Çaykara İlçemize yaşattıkları haklı gurur ile akşam saatlerinde İlçemize döndüler.

KAYMAKAM AYRANCI´YA TEŞEKKÜR

Her zaman olduğu gibi turnuva boyunca da desteklerini kendilerinden esirgemeyen ve de öğrencilerin elde ettikleri başarıyı yakından takip eden Çaykara Kaymakamımız SAyın İhsan Ayrancı´ya teşekkür EDen Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan ayrıca Sayın Kaymakamımızın yaklaşık 1000 TL değerindeki formaları da kendi destekleri ile yaptırdığını ve de turnuvaya bu formalar ile katıldıklarını sözlerine ekledi.

ÇAMURALİ´DEN YEMEK

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından turnuvadan sonra öğretmen ve de öğrencilere Uzungöl´de yemek ikramı yapıldı.

BİR TEŞEKKÜR DE KURT´A

Öğrencilerin Turnuvaya hazırlanırken Çaykara Merkez İlçe Stadyumunu kullandıklarını ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan bu konuda kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Kurt´a teşekkür etti.Yusuf Hocamızın aynı zamanda öğrencilerimizin top ihtiyaçlarını da karşıladığını ifade eden Müdür Gönan Zeki Bilge İlkokulu olarak Sayın Müdürümüze minnet borçlu olduklarını ifade etti.

GÖNAN ?ÖĞRETMEN ÇOCUĞUN DÜNYASIDIR

Elde edilen büyük başarının ardından görüşlerini aldığımız Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan Öğrencilerinin bu önemli, başarılarının ardından bir öğretmen olarak,bir yönetici olarak ömrünün nen mutlu günlerinden bir tanesini yaşadığını ifade etti.

Bu başarıda en büyük pay sahibinin Sınıf Öğretmenleri Ömer Avcı olduğunu ifade eden İzzet Gönan Ömer Hocamızın mesai kavramı tanımadan öğrencilerini yoğun bir antrenman temposu ile maçlara hazırladığını,motive ettiğini bu yüzden çocukların başarısının yanı sıra Ömer Hocamızın emeklerinin de başarıda çok önemli olduğunu ifade etti.

Öğretmenin çocuğun dünyası olduğunu işini severek ve de azimli bir şekilde yapan bir öğretmenin çocuğun yaşantısında kalıcı izler bıraktığını sözlerine ekleyen Müdür İzzet Gönan Ömer öğretmenimizin de emekleri ve de azimli çalışmaları ile hem Zeki Bilge İlkokulunun hem de öğrencilerin yaşamları üzerinde kalıcı izler bıraktığını ve de öğrencilerinin de okulun da Ömer Öğretmenimizin bu emeklerini hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir