Zeki Bilge Kuşlara Sahip Çıkıyor

Zeki Bilge Kuşlara Sahip Çıkıyor

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Kuşların Barınmasını sağlamak amacı ile Öğretmen ve Öğrenciler tarafından Kuş Yuvası hazırlama Etkinliği gerçekleştirildi.

ZEKİ BİLGE KUŞLARA SAHİP ÇIKIYOR

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Kuşların Barınmasını sağlamak amacı ile Öğretmen ve Öğrenciler tarafından Kuş Yuvası hazırlama Etkinliği gerçekleştirildi.

Kış Mevsiminin yaklaşması sebebi ile Kuşların barınmalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen Etkinliğe TÜGVA Çaykara İlçe Başkanı Berat Tosun,Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın,Okul Müdürü Tayfur Demirali ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

/resimler/2019-11/29/1118034907584.jpg

Öğrencilere Hayvan Sevgisi aşılamak ve Çevremizde bulunan hayvanların barınmalarına öğrencilerimizin de katkılarının olmasını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler yoğun bir ilgi gösterdiler.

Etkinlik kapsamında Öğretmen ve Öğrenciler ile birlikte tahta parçalarından  önce 50 adet kuş yuvası oluşturuldu.Daha sonra ise bu kuş yuvaları değişik renklere boyandı.

Etkinliğin son aşamasında ise oluşturulan Kuş Yuvaları Zeki Bile Ortaokulumuzun değişik yerlerine asıldı.

MÜDÜR DEMİRALİ-ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİ VE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILIYORUZ

Öğrencilerimize Hayvan Sevgisi aşılamak için değişik etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali hazırlamış oldukları kuş yuvası etkinliğinin de çocuklarımızın bu konuda sorumluluk kazanmaları açısından son derece önemli olduğunu sözlerine ekledi.

/resimler/2019-11/29/1118330220781.jpg

Zeki Bilge Ortaokulu olarak her konuda olduğu gibi Çevre ve Hayvan sevgisi konusunda da çok duyarlı olduklarını ifade eden Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali Öğrencilerimiz ile birlikte  yaparak yaşayarak öğrenme  kapsamında Kuş Yuvası Hazırlama Etkinliği geçekleştirdiklerini bu anlamda Öğrencilerimizde etkili ve kalıcı Davranışlar kazandırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Öğrenciler ile birlikte yapmış oldukları Kuş Yuvalarını okulun değişik bölümlerine astıklarını anımsatan Müdür Demirali Öğrencilerin Kış boyunca Kuş Cıvıltıları eşliğinde ve kuşlar ile iç içe yaşamlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir