Zeki Bilge Okul İstiyor!

Zeki Bilge Okul İstiyor!

Çaykara Muhtarı Mehmet Savaş Dündar ve Okul Aile Birliği Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumları Fiziki İmkan Yetersizliği Sebebi İle Yeni Okul Binası Yapımı İçin Çalışmalara Başladı

Çaykara İlçemizin en önemli Eğitim Kurumlarından Zeki Bilge Eğitim Kurumları öğrenci çokluğu ve Fiziki Mekan Yetersizliği sebebi ile son derece güç şartlarda öğrencilerimize Eğitim Öğretim vermeye çalışıyor./resimler/2018-10/11/1047209697511.jpgÇaykara İlçemize Eğitim Öğretim ve Sosyal Etkinlik anlamında sayısız başarı ile madalya ve Kupa Kazandırmayı başaran ve Akademik Başarı anlamında model okul olarak İlçemizdeki diğer okullarımıza örnek olarak onların da aynı başarıyı yakalamalarına vesile olan Zeki Bilge Eğitim Kurumları fiziki mekan yetersizliği sebebi ile son derece güç şartlarda Eğitim Öğretim faaliyetlerini sürdürüyor.

AYNI BAHÇEDE 3 AYRI BİNA

Zeki Bilge Eğitim Kurumlarımızda 3 okulumuz Eğitim Öğretim Faaliyetlerini Sürdürüyor. Zeki Bilge İlkokulumuzda 280 Öğrenci,Zeki Bilge Ortaokulumuzda 300 Öğrenci ve Fatma Bilge Anaokulumuzda ise 110 Öğrencimiz öğrenim görüyor./resimler/2018-10/11/1047472041751.jpgÜç Okulumuzda yaklaşık olarak 700 Öğrenci Eğitim Görüyor.

Ancak Öğrencilerimizin hem teneffüslerde aynı oyun bahçesini kullanmaları ve de bahçeni fiziki mekan olarak yetersiz oluşu hem de Okul Binasının Fiziki olarak yeterli olmaması Eğitim Öğretyim Faaliyetlerinin arzu edilen seviyede gerçekleştirilememesine sebep oluyor.

İşte Size Zeki Bilge Eğitim Kurumlarımızın Fiziki Sorun Listesi.

1-Üç Okul İçin aynı bahçe yeterli değil.Her Okulun bir bahçesinin olması gerekiyor.

2-Sınıflar çok kalabalık.Yeni Sınıfların oluşturulması için Binaların Fiziki olarak Yeni Derslişkler ile zenginleştirilmesi gerekiyor.

3-Ortaokulumuzda Branş Sınıfı Uygulaması için Ek Dersliklere ihtiyaç duyuluyor.

4-Her Üç Okulumuza da Modern birer Yemek Salonunun yapılması gerekiyor.

5-Öğrencilerimizin Günlük İhtiyaçlarını karşılayacak olan Okul Kantinine ihtiyaç duyuluyor.

5-Okullarımızın Modern bir Spor Salonuna İhtiyaçları var.Her sene Çaykara İlşçemize bir çok alanda sayısız  Kupa ve Madalya kazandıran Zeki Bilge Eğitim Kurumlarımızın hala bir Spor Salonlarının bulunmayışı gerçekten de üzücü bi,r durum.Salon olmadan bu kadar Kupa ve Madalya kazanan Çocuklarımızın Salon yapıldıktan sonra kazanacakları kupa ve madalyaları tahmin bile edemeyiz.

6-Zeki Bilge İlkokulu Tiyatro Salonu İstiyor.Her Sene her üç okulumuzda da onlarca etkinlik gerçekleştiriliyor.Ve de bu etkinlikler daracık salonlarda son derece sınırlı imkanlar ile gerçekleştiriliyor.Oysa bu okullarımızdaki öğrencilerimiz çok daha Modern Ortamlarda Sosyal Etkinliklerini hem Aileleri hem de Çaykara Halkımız ile paylaşmak istiyor.

7-Zeki Bilge Eğitim Kurumları Modern bir Resim Salonu istiyor.Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya koyacakları ve ortaya muhteşem resim tablolarının çıkacağı Modern Bir Resim Salonu ile belki de Ülkemizin gelecekteki en önemli Ressamlarını Çaykara İlçemizde yetişti,receğiz.

8-Zeki Bilge Eğitim Kurumları Modern bir Müzik Salonu İstiyor.Öğrencilerimizin her türlü Müzik aletlerini kolaylıkla kullanabilecekleri ve bu müzik aletlerine kolayca ulaşabilecekleri Modern bir Müzik Salonu istiyor Zeki Bilge Eğitim Kurumları?

9-Modern bir Oyun Parkı İstiyor Zeki Bilge Eğitim Kurumları?Çocuklarımızın gönüllerince koşup zıplayacakları güven içerisinde enerjilerini boşaltarak derslere motive olacakları Modern bir oyun Parkı istiyor Zeki Bilge Eğitim Kurumları.

10-Modern birkaç Labaratuvara ihtiyacı var Zeki Bi,lge Eğitim Kurumlarımızın.En azından her üç okulumuza da birer tane laboratuar.Öğrencilerimizin her türlü Deney ve araştırmayı yapabilecekleri,kolaylıkla ulaşabilecekleri,kullanabilecekleri Modern Birer Fen Bilgisi Labaratuvarına ihtiyacı var Zeki Bilge Eğitim Kurumlarımızın?

11-Her Üç Okulumuz da Çağdaş birer Okul Kütüphanesi istiyor.Öğrencilerimizin boş zamanlarını gönüllerince değerlendire4cekleri severek ve isteyerek kitap okuyabilecekleri Modern birer Kütüphaneye ihtiyacı var her üç okulumuzun da?

Bu liste yazdıkça uzar Sevgili Çaykara Gündem Dostları?İŞşin özü şu aslında?Zeki Bilge Eğitim Kurumlarımızın çok şiddetli bir şekilde Yeni yep yeni bir Okul Binasına ihtiyaçları var?

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Çaykara Muhtarımız Mehmet Savaş Dündar ile birlikte 10 Ekim 2018 Çarşamba Günü ilk olarak Çaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´i Makamlarında ziyaret ettiler.Kaymakamımıza Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Muhtar Dündar ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz daha sonra ise Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem´den yeni okul projesi için destek talebinde bulundular.

/resimler/2018-10/11/1048184542373.jpgÇaykara Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem Çaykara İlçemizin Eğitimde Lider İlçe olduğunu ve Eğitim adına gerçekleştirilecek her türlü proje ve çalışmanın her zaman yanında duracaklarını ifade ettiler.

Muhtar Mehmet Savaş Dündar ve Zeki Bilge Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´u Makamlarında ziyaret ederek Yeni Okul Projesi için Belediye Başkanımızdan destek talebinde bulundular./resimler/2018-10/11/1048393136534.jpgÇaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yaklaşık 5 senelik Görev süreleri boyunca her zaman Eğitimin yanında yer aldıklarını ve çocuklarımızdan hiçbir şeyi esirgemediklerini ifade ederek  Zeki Bilge Eğitim Kurumlarının Yeni Okul Yapımı için gerçekleştirecekleri her çalışmanın sonuna kadar arkasında olacaklarını ve takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

MUHTAR DÜNDAR-OKULUMUZ ÇAYKARA´YA YETMİYOR

Mevcut Okulumuzun Çaykara İlçemiz için yeterli olmadığını ve okulumuzun fiziki şartlar bakımından öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap veremediğini ifade eden Çaykara Merkez Işıklı Mahalle Muhtarımız Mehmet Savaş Dündar Çaykara İlçemizin mutlaka yeni ve Modern bir Okul binasına ihtiyacının bulunduğunu sözlerine ekledi./resimler/2018-10/11/1048579074440.jpgÇaykara Merkez Işıklı Mahalle Muhtarlığı ve Okul Aile4 Birlikleri ile birlikte Yeni Bir Okul yapımı için yola çıktıklarını ifade eden Muhtar Mehmet Savaş Dündar İlçemiz Kaymakamı Sayın Salih Çiğdem ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´un arkalarında olmalarının kendileri için çok önemli bir güç olduğunu sözlerine ekledi.

Bu çok önemli Projede Tüm Çaykara Halkını ve de yüreği Çaykara Sevdası ile çarpan Tüm Eğitim Gönüllülerini yanlarında görmek istediklerini ifade eden Muhtar Mehmet Savaş Dündar bu Projede özellikle Çaykara´lı İş Adamlarımıza çok büyük görev düştüğünü ve de Tüm İş Adamlarımızın ellerini taşın altına sokmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Zeki Bilge Okul İstiyor

İlginizi Çekebilir