Zeki Bilge Ortaokulundan Tarihi Başarı

Zeki Bilge Ortaokulundan Tarihi Başarı

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri İl Kros Yarışmalarında İlçemize İki Kupa Getirdiler

ZEKİ BİLGE ORTAOKULUNDAN İKİ KUPA

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul Sporları kapsamında düzenlenen İl Kros Yarışmaları kapsamında yarışmalara katılan Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencileri  Takım halinde İl bazında bir ikincilik ve de bir dördüncülük elde ederek iki kupa ile ilçemize dönmeyi başardılar.

Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında Beden Eğitimi Öğretmeni Nermin Karadere Korkmaz ve de Nermin Öğretmenimizin yoğun olduğu zamanlarda öğrencilerin antrenmanlarını gönüllü olarak üstlenen Rehber Öğretmen Ali Yasin Altuncu´nun yoğun gayretleri ile öğrencilerimiz yarışmalara hazırlandılar.

/resimler/2017-1/17/1102199813373.jpg

Zeki Bilge Ortaokulumuz Yarışmalara şu öğrenciler ile katıldı.

Yıldız Kızlar:Kızlarımız 2000 Metre koştular

1-Yasemin Pamuk

2-Sedef Özbay

3-Sülbiye Dama

4-Ayşegül İyi

Yıldız Erkeklerimiz ise 3000 metre koştukları yarışmalara Okulumuz şu öğrenciler ile katıldı.

1-Reşat Yasin Hacımahmutoğlu

2-İrfan Mollamahmutoğlu

3-Ahmet Furkan Gedik

Akçaabat Söğütlü atletizm sahasında gerçekleştirilen yarışmalarda Yıldızlar Kategorisinde erkek öğrencilerimiz takım halinde İl Dördüncüsü olmayı başarırken Dördüncülük Kupasını ilçemize getirmiş oldular.

/resimler/2017-1/17/1102419813831.jpg

2000 Metre Koşan Yıldızlar Kategorisindeki Kız Öğrencilerimiz ise İl bazına İkinci olmayı başararak Çaykara İlçemize bir kupa daha kazandırmış oldular.

Yarışma ile ilgili olarak düşüncelerini aldığımız Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nermin Karadere Korkmaz Öğrencilerimizin gelecek senelerde ilçemize daha iyi başarılar kazandırmaları amacı ile özellikle alt sınıflardan öğrenciler seçerek yarışmaya katıldıklarını bu yıl yarışmaya katılan öğrencilerinin ağırlıklı olarak 6. Sınıflardan oluştuğunu ifade etti.

/resimler/2017-1/17/1103165595690.jpg

Öğrencilerinin yaşca kendilerinden büyük olan 7 ve 8. Sınıf öğrencileri ile başa baş mücadele ettiklerini anımsatan Nermin Karadere Korkmaz kız öğrencilerde Takım halinde Şampiyonluğa çok yaklaştıklarını anımsattı.

Yarışmadan sonra öğrencileri ile defalarca konuştuğunu ve de öğrencilerin önümüzdeki turnuvalar için kendisine şampiyonluk sözü verdiğini ifade eden Öğretmen Korkmaz öğrencilerinden çok umutlu olduğunu ve de gelecek yarışmalarda Okul olarak  Şampiyonluklar beklediklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir