Zeki Bilge´den Muhteşem Oyun Şenliği

Zeki Bilge´den Muhteşem Oyun Şenliği

Okullarımızın Yıl Sonu Etkinlikleri Kapsamında Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Öğrencilerimize Yönelik Oyun Şenliği Organizasyonu gerçekleştirildi.

ZEKİ BİLGE´DEN MUHTEŞEM OYUN ŞENLİĞİ

20108-2019 Eğitim Öğretim Yılının son haftasında Okullarımızda Yıl Sonu Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Yıl Boyunca yorulan ve Büyük Emek Harcayan Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz Okul İdareleri tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinlik ve Organizasyonlar ile bir senenin yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar

/resimler/2019-6/12/1114006610624.jpg

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Öğrencilerimize Yönelik Oyun Şenliği Organizasyonu gerçekleştirildi.

SLOGAN BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Okul Müdürü Tayfur Demirali ve  Öğretmen arkadaşları tarafından Öğrencilerin Yıl Sonu coşkusunu paylaşmak ve iyi bir yaz tatili, geçirerek yeni Eğiti,m Öğretim yılına hazır olmalarını sağlamak amacı ile ?BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ? Sloganı ile Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Etkinlik Göz Kamaştırdı

/resimler/2019-6/12/1114331298877.jpg

TRABZON ÜNİVERSİTESİNDEN MÜKEMMEL KATILIM

Trabzon Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanı  Prof Dr. Tolga Erdoğan Yönetiminde Gerçekleştirilen Oyun Şenliği Etkinliğine Trabzon Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden yaklaşık 25 Öğrenci ve Akademisyen katıldı.

MİSAFİRLERİN KONUK EDİLMESİ BAŞKAN TOK´TAN

Trabzon Üniversitesinden gelen Bölüm Başkanı Prof Dr Tolga Erdoğan ile Öğretim görevlileri ve öğrencilerin Konaklama,yemek ve araç tahsisleri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından karşılandı.

KAYMAKAM ÇİĞDEM OYUN ŞENLİŞĞİNİ ZİYARET ETİ

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Oyun Şenliğini Ziyaret ederek Yönetmen Prof Dr. Tolga Erdoğan´dan Oyun Şenliği hakkında bilgi aldı

/resimler/2019-6/12/1115484581673.jpg

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ahmet Çamurali ve Proje Koordinatörü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş´tan proje hakkında bilgi alan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra öğrencilerin oyun alanlarını ziyaret eden Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali hem öğrencilerin oyunlarına ortak olarak mutlulukların ı paylaştılar hem de öğrenciler ile bolca fotoğraf çektirerek bu özel günün anlamını pekiştirmiş oldular.

KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN ERDOĞAN´A PLAKET

Proje Yönetmeni Trabzon Üniversitesi Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Tolga Erdoğan´a Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen Oyun Şenliğüine olan Destek ve Katkılarından dolayı Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Plaket Takdimi gerçekleştirildi.

DEMİRALİ-KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu olarak  farklı ve çok güzelş bir Yıl sonu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ederek konuşmalarına başlayan Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali Başta Kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali olmak üzere Projelerine Destek veren herkese okulları ve öğrencileri adına teşekkür etti.

/resimler/2019-6/12/1116238332044.jpg

Gerçekleştirmiş oldukları Oyun Şenliğine Çocuk Oyunları konusunda Profesyonel bir Ekip ile katılım sağlayan Trabzon Üniversitesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tolga Erdoğan,Akademisyenler ve öğrenciler başta olmak üzere katılım sağlayan herkese teşekkür eden Müdür Tayfur Demirali Oyun Şenliği ile Çaykara İlçemize farklı ve Özel bir gün yaşattıklarını sözlerine ekledi.

Oyunun çocuğun Dünyası olduğunu ve çocuklarımızın hayat boyu kazanacakları tüm davranışları oyun yolu ile kazanabildiğini ifade eden Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali Okulda işlenen tüm derslerin çocuğumuzun oyun dünyası ile pekiştirilerek işlendiğini şimdi ise gerçekleştirmiş oldukları yıl sonu etkinliği ile çocuklarımızın oyun dünyasını bir kere daha paylaştıklarını sözlerine ekledi.

PROFESÖR ERDOĞAN VE EKİBİ BÜYÜLEDİ

Zeki Bilge Ortaokulu Oyun Şenliği Prof. Dr Tolga Erdoğan tarafından yönetildi.

Muhteşem sunumu ile öğrencilerin sevinçlerine vew oyun dünyasına ortak olan Profesör Erdoğan  canlı sunumu ve hareketliliği ile öğrencilerin de oyunlara iştirak etmesini sağladı.

Profesör Erdoğan ile birlikte Trabzon Üniversitesinden gelen Akademisyenler ve Öğrenciler öğrencilerin oyun gruplarının içerisine girerek öğrencilere hem oyunların nasıl oynanacağını gösterdiler hem de öğrenciler ile birlikte saatlerce Oyun oynayarak Çocuklarımızın Dünyasını Aktif Olarak paylaşmış oldular.

OYUNLAR BÜYÜLEDİ

Sahada oynanan birbirinden güzel Çocuk Oyunları ile öğrencilerimi,z saatlerce oyun oynamanın mutluluğunu yaşamış oldular.

ETKİNLİĞİN SONUNDA MUHTEŞEM GÖSTERİ

Etkinliğin son Bölümü Muhteşem bir gösteri ile tamamlandı.

Hepimizin Türkiyem olarak tanıdığı ?Bir Başkadır Benim Memleketim? isimli şarkı öğrenciler tarafından muhteşem bir şekilde okundu.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gösteri esnasında Zeki Bilge Korosu Programın en güzel gösterisini gerçekleştirerek programı tamamladı.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir