Zeki Bilge´den Üç Tane Şampiyonluk Kupası

Zeki Bilge´den Üç Tane Şampiyonluk Kupası

Okul Sporları Kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Bisiklet Turnuvasında İlçemiz Zewki Bilge İlkokulu 3 Dalda Trabzon İl Şampiyonu Oldu.

BİSİKLETTE  GELENEK BOZULMADI

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve de Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Okullar arası bisiklet turnuvalarında Çaykara İlçemiz başarıdan başarıya koştu.

İlkokullar arasında düzenlenen Yarışmalarda Çaykara İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu hem kız öğrenciler hem de erkek öğrenciler kategorilerinde hem bireysel olarak hem de takım halinde Trabzon İl Şampiyonu olmayı başardılar.

/resimler/2019-3/29/1233499642419.jpg

25 Mart 2019 Pazartesi  Günü Trabzon İlinde gerçekleştirilen İl Finallerinde fırtına gibi esen Çaykara´lı minik yüreklerimiz bisikletlerinin pedallarını aslanlar gibi çevirdiler ve de iki Şampiyonluk Kupası ile Çaykara İlçemize dönmeyi başardılar.

ŞAMPİYONLUK BAĞIMLILIK YAPTI

Zeki Bilge İlkokulu geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Bisiklet Turnuvasında da hem Kız Öğrenciler hem der Erkek Öğrenciler kategorilerinde Trabzon İl Şampiyonu olarak bu sene olduğu gibi Çaykara İlçemize iki Şampiyonluk Kupası ile dönmüşlerdi.

İşte Zeki Bilge İlkokulumuzun Bisiklet Küçükler Kategorisi Alanında Elde Ettiği Şampiyonluklar:

1-Kızlarda Takım Halinde Trabzon İl Şampiyonluğu

2-Erkeklerde Takım Halinde Trabzon İl Şampiyonluğu

3-Takım Halinde Trabzon İl Şampiyonluğu

BİREYSEL ŞAMPİYONLUKLAR

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimiz Bireysel Alanda da Trabzon İlimizde Rekor Kırarak Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı.Her iki dalda da ilk üç sıra Zeki Bilge İlkokulumuzun oldu

/resimler/2019-3/29/1234142455347.jpg

İşte Bireysel Şampiyonlarımız:

1-ERKEKLERDE

1-Furkan Eren Sevinç- Trabzon İl Şampiyonu

2-Muhammet İyi-Trabzon İl İkincisi

3-Alperen Kurt-Trabzon İl Üçüncüsü

2-KIZLARDA

1-İrem Bal-Trabzon İl Şampiyonu

2-Rabia Aslan-Trabzon İl İkincisi

3-Beray Hacıpaşalıoğlu-Trabzon İl Üçüncüsü

3-TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON

Zeki Bilge İlkokulumuz Bireysel anlamda elde ettiği iki şampiyonluğun ardından üçüncü Şampiyonluk Kupasını da Takım Halinde Trabzon İl Şampiyonu olarak aldı.Bu şekilde Öğrencilerimiz toplamda 3 tane Şampiyonluk Kupası ile Çaykara İlçemize dönmüş oldular.

GÖNAN-ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Son iki sezonda olduğu gibi  bu sene de Bisiklet dalında Çaykara İlçemize 3 tane Şampiyonluk Kupası ile geldiklerini ifade eden Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan bu örnek başarıyı Okulumuza ve de Çaykara İlçemize yaşatan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ettiklerini sözlerine ekledi.

Emek verildiği zaman,gayret gösterildiği zaman öğrencilerimizin her alanda başarılı olacaklarını ve de daha güzel başarılar elde edileceğini sözlerine ekleyen Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İzzet Gönan Okul Yöneticileri olarak kendilerinin öğrencilerimize uygun çalışma imkanları hazırladıklarını ve de öğrencilerimize rehberlik yaparak yarışmalara hazırlanmalarını sağladıklarını öğrencilerimizin de kendi yeteneklerini ortaya koyarak bu örnek başarıyı elde ettiklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir