Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında Yerli Malı Heyecanı

Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında Yerli Malı Heyecanı

12-16 Aralık Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında İlçemiz Zeki Bilge Eğitim Kurumları tarafından Yerli Malı Haftası etkinlikleri gerçekleştirildi.

Fatma Bilge Anaokulu,Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan Yerli Malı Ürünleri sınıflarında hazırlanan ürünler öğrencilerin ve velilerin beğenisine sunuldu.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu Zeki Bilge Eğitim Kurumları  tarafından hazırlanan Kermesi ziyaret ederek örnek davranışlarından dolayı emeği geçen bayanlara teşekkür ettiler.

Fatma Bilge Anaokulu velileri tarafından hazırlanan ve evlerinden getirmiş oldukları yöremizin yiyeceklerinden oluşan yiyeceklerinin sergilendiği Yerli Malı Sergisi hem Protokol hem de öğrenciler tarafından çok büyük bir ilgi gördü.

Zeki Bilge İlkokulu anneleri tarafından hazırlanan ve tamamı Çaykara İlçesinde üretilen ürünlerden oluşan Yerli Malı Sergisi büyük bir beğeni topladı ve renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Zeki Bilge İlkokulu ziyaretleri esnasında kuymağın yapılışına tanıklık ettiler ve Çaykara Kuymağının tadına bakmayı ihmal etmediler.

Çaykara insanının yoğun bir ilgi gösterdiği Zeki Bilge Eğitim Kurumları Yerli Malı Tanıtım Sergisi  13 Aralık 2022 Salı Günü akşama kadar devam edecek.



İlginizi Çekebilir