Zeki Bilge İlkokulu Kitap Fuarı Başlıyor

Zeki Bilge İlkokulu Kitap Fuarı Başlıyor

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu tarafından gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı 9-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Okursuz kütüphane kalmasın projesi kapsamında okuyorum, oynuyorum, paylaşıyorum projesiyle  9 13 mayıs tarihleri arasında kitap fuarı açılacak 9 Mayıs 2022 Pazartesi Günü Zeki Bilge İlkokulu Okul bahçesinde gerçekleştirilecek.Havanın yağmurlu olması durumunda ise Etkinlikler okulun Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Çaykara İlçesinde bulunan İlkokul,Ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler  1 hafta boyunca okullar kitap standını gezebilecek.

Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında öğrencilerin keyifli bir zaman geçirmeleri ve kitap okumayı keyife dönüştürmeleri için palyaço gösterileri gerçekleştirilecek.Öğrenciler ayrıca Palyaço gösterileri eşliğinde şişme  oyun parklarında oyun oynayarak eğlenecekler. Zeki Bilge İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Projenin devamında 30 Mayıs haftasında Iğdır Tuzluca ilçesinde kırsal kesimdeki okullar  ziyaret edilip oradaki öğrencilerle okudukları  kitapları, kırtasiye ve  oyuncak malzemelerini paylaşacaklar ve şişme oyun parkları Iğdır Tuzluca ilçesindeki öğrencilerle buluşturularak Tuzluca İlçesinde bulunan öğrencilere anlamlı bir ziyaret gerçekleştirecekler.



Anahtar Kelimeler: Bilge İlkokulu Kitap Fuarı Başlıyor

İlginizi Çekebilir