Zeki Bilge İlkokulu Satranç Turnuvası Türkiye Finallerinde

Zeki Bilge İlkokulu Satranç Turnuvası Türkiye Finallerinde

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Satranç Şampiyonası Finallerinde Zeki Bilge İlkokulu Trabzon İlini başarı ile temsil etti.

26-28 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Satranç Şampiyonası Finallerinde İlçemiz Zeki Bilge İlkokulu öğrencileri de yer alarak başarıları ile Çaykara İlçesini gururlandırdılar.

Okul ve İlçe tarihinde bir ilki gerçekleştiren Zeki Bilge İlkokulu Satranç Şampiyonası Türkiye Finallerinde yer alarak Çaykara insanına büyük bir sevinç yaşattılar.

11 Kız öğrenci ile Trabzon İlinden en fazla kız öğrenci ile yarışmaya katılan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Türkiye Şampiyonası finallerinde Kız Öğrenciler kategorisinde Eslem Hüsna Ayaz ile Türkiye 70. (yetmişinciliği),Ferzan Yüsra Ayaz ile Türkiye 77.(yetmiş yedinciliği) elde etmeyi başardı.

Trabzon İlinden yarışmaya katılan erkek öğrenciler kategorisinde Erdem Sayar ile Trabzon üçüncülüğü elde eden Zeki Bilge İlkokulu bu öğrencimiz ile Türkiye genelinde ise 123.(yüz yirmi Üçüncü) olmayı başardı.

MÜDÜR GARİP DE ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE ANTALYA’YA GİTTİ

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip de öğrenciler ile birlikte Antalya’ya gitti.3 Gün boyunca öğrenci ve öğretmenlerinden hiç ayrılmayan Müdür Garip yarışma esnasında öğrencilerinin tatlı heyecanlarına ortak olurken,yarışmalardan arda kalan zamanlarda ise öğrencilerine çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirerek Antalya ziyaretini öğrenciler için fırsata çevirdi.

VALİ YAZICI VE BAŞKAN TÜLAY ZİYARET ETTİ

Öğretmen ve öğrencilerimizin Antalya Programında yoğun ziyaretçi akını da yaşandı.Antalya valisi Ersin Yazıcı,, satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay  ve federasyon yönetim kurulu üyesi Mustafa Eroğlu  öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

MÜDÜR GARİP-HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim Garip Antalya Programı ve Türkiye Satranç Şampiyonası finallerine  katılımları ile ilgili bir açıklama yaptı.İşte Müdür Garip’in açıklamaları.

Zeki Bilge İlkokulu öğrencilerimizin Türkiye Satranç şampiyonasına katılmasına verdikleri desteklerle vesile olan Kaymakamımız Sn. Muhammet Güzel'e, Belediye Başkanımız Sn. Hanefi Tok'a, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Çamurali'ye, Sera Group yönetim kurulu başkanı Sn. Ozan Şener' e ve her zaman çalışmalarımızda yanımızda yer alan, en önemli paydaşlarımız olan velilerimize teşekkür ederiz.

Yoğun bir haftanın ardından okulumuz tarihinde yeni bir ilki gerçekleştirmenin huzur ve mutluluğuyla birlikte Türkiye satranç şampiyonasına katılan bütün öğrencilerimi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Şampiyonanın yanında öğrencilerimizle birlikte  sosyal anlamda birçok ilki ve heyecanı yaşattığımıza hep beraber şahit olduk.

Öğrencilerimiz için harika bir tecrübe oldu. Bu imkanları bizlere sağlayan büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm paydaşlarımızla birlikte hedefimiz her zaman zirvede yer almak. Rabbim muvaffak eylesin inşallah.

SOSYAL ETKİNLİKLER DE UNUTULMADI

Türkiye Satranç Turnuvası Finalleri için Antalya’ya giden öğretmen ve öğrenciler Okul Müdürü İbrahim Garip yönetiminde sosyal aktiviteleri de ihmal etmedi.Okul Müdürü Garip ile birlikte Antalya ilinin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler Ahmet İmamoğlu refakatinde Antalya akvaryum, wildpark, face2face, snow world ve hayvanat bahçesi ziyaret ettiler.



İlginizi Çekebilir