Zeki Bilge Ortaokulu Kitap Okuyor

Zeki Bilge Ortaokulu Kitap Okuyor

28 Mart-3 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısı ile Zeki Bilge Ortaokulu tarafından Okul Bahçesinde düzenli Kitap Okuma Etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Okul Müdürü Tayfur Demirali’nin organizasyonu ile öğrencilerin kitap okumadan keyif almaları ve severek kitap okumalarını sağlamak amacı ile gerçekleştirilen etkinlik haftada bir gün bir ders saati olarak planlanıyor.

29 Mart 2022 Salı Günü havanın dwa güneşli olmasını fırsata çeviren Zeki Bilge Ortaokulu mğretmen ve öğrencileri Okul Bahçesinde kitapları ile birlikte 1 ders saati boyunca hep birlikte kitap okuyarak kitap okumanın sihirli dünyasını birlikte paylaştılar.

Okul bahçesini sınıfa çeviren öğretmen ve öğrenciler bir ders saati boyunca hiç konuşmadan sadece kitap okuyarak hem güneşin tadından yararlandılar hem de kitabın sadece sınıf ortamında değil hayatımızın her alanında bizimle birlikte olduğunu ve bulunduğumuz her ortamda çok rahatlıkla kitap okuyabileceğimizi en güzel bir şekilde bizlere anlatmış oldular.



Anahtar Kelimeler: Bilge Ortaokulu Kitap Okuyor
Fatma Çamurali
30.03.2022 16:39:22
Harika bir etkinlik. Bu türlü etkinlikleri destekliyorum ve " Ben de varim" okuyalım, okursuz kütüphane ve kütüphanemizde okul kalmasın diyorum.

İlginizi Çekebilir