Zeki Bilge Ortaokulundan Minel Ateş Resim Yarışmasında Trabzon İl İkincisi

Zeki Bilge Ortaokulundan Minel Ateş Resim Yarışmasında Trabzon İl İkincisi

Zeki Bilge Oretaokulundan Minel Ateş Resim Yarışmasında Trabzon İl İkincisi oldu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı  ile gerçekleştirilen yarışmada İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu öğrencilerinden Minel Ateş Trabzon İl İkincisi oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle Ortaokullar arasında düzenlenen ''Direnişten Dirilişe 18 Mart” konulu resim yarışmasında İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencisi Minel Ateş Trabzon İL 2.'si oldu.

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Mualla Hilal Taşkın rehberliğinde yarışmaya katılan Minel Ateş Çaykara İlçesine önemli bir başarı daha yaşattı.

Minel Ateş Plaket ve ödülünü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu’nun elinden aldı.

MÜDÜR DEMİRALİ TEŞEKKÜR ETTİ

Minel Ateş’in elde etmiş olduğu başarıdan dolayı Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali yayınladığı mesaj ile öğretmen ve öğrenciyi tebrik etti.

Müdür Demirali’nin mesajı:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğiyle Ortaokullar arasında düzenlenen ''Direnişten Dirilişe 18 Mart konulu resim yarışmasında Okulumuz 7/C sınıfı öğrencisi Minel ATEŞ İL 2.'si olmuştur. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor başarılarının diliyoruz.

Öğrencimize bu süreçte rehberlik eden Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mualla Hilal TAŞKIN' a teşekkür ederiz.



İlginizi Çekebilir